Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol kralı olup da gönderilen ve son maçında sadece 5-6 dakika oynatılıp da eleştirilen tek adamsın diagne.

Zamanında Burak Yılmaz vardı bizde , herkes çemkiriyordu 30 gol atmış ama daha ayağında top tutup iki adım gidemeyen beceriksiz diye.

Adamın yetenekleri kısıtlıydı belki ama bir şekilde iyi yaptığı şeylerde vardı.

Mesela araya iyi kaçıyordu, ceza sahasında kendine pozisyon yaratmasını biliyordu, topsuz oyunda falan gayette iyiydi

Keza Umut buluttan kazmasını göremeyiz diyorduk ama o herifin bile iyi yaptığı şeyler vardı mücadele ediyordu, haddini biliyordu, savunmaya yardıma geliyordu vs..

Bu Jr Diagne denen vasıfsıza bakıyorum da hem kazma hemde yapabildiği tek bir tane iyi bir şey yok, adamın idare eder diyebileceğimiz tek bir özelliği yok..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oynatılmadığı halde 90dakika oynamış muamelesi gösterilen adam. 10 maç üst üste oynasın, o zamana kadar kötü demeyeceğim...

su les oglu lese 13 milyon vermek yüz yilin enayiligi resmen 13 milyonu birak 130.000 tl etmeyecek bir dingil bu arkadas....seni bu kulübün basina bela eden kisi helak olsun

Transfer olduğunda tanımadığımı ama bu yaşına gelip hiç bir başarısı olmayan adamı bir yıllık müthiş istatistikler sonrasında bu rakama almanın çılgınlık olduğunu söylemiştim. Tarih bu tip çöplerle dolu.

Bir maçını izledikten sonra da notunu vermiştim. Buraya da yazdım bunları. Tıpkı Falcao‘da olduğu gibi.

Ben bu adamı transfer etmezdim. 13 milyon Euro ise asla vermezdim. Altı pasta topla buluşturursan çok iyi bitiriciliği olan ama geri kalan her özelliği berbat olan bir adam. Bunun yerine hızlı, güçlü, ileride pres yapacak bir adam alsan sana katkısı çok daha büyük olurdu. Bitiriciliği de çok iyi olmasına gerek yok. Bu nedenle çok rahat ucuza böyle bir adam bulursun.

Ben bunu tek maçla görebiliyorsam, bu iş bilmez yönetimin bu adama 13 milyon Euro vermesi kabul edilemez.

Falcao için de yanlış transfer demiş, nedenleri yazmıştım.

Diğer patlayan transferler için de söylediklerim duruyor.

Saracchi, Onyekuru, Rodrigues falan çok iyi oyuncular değil. Ciddi eksikleri var. Ama bu ligde hızlı kanat hep iş yapar. Bunu görebilmek zor olmamalı. AYNI şekilde forvetler için de bu geçerli. Bu ligde biraz hızlı, fit ve güçlü bir forvet alırsan İŞ YAPAR!

Bunu görmek bu kadar zor mu yahu!

Bu noktalara gelip bu kadar iş bilmez olmak inanılmaz.

Falcao Cagne cok kotu ama kanatlar ve orta saha daha da kotu olunca extra goze batiyorlar. Gecen mac Cagne'ye kizdik ama hangi forvet %100 ile oynuyor? En az 5 6 poszisyona girecegiz ki 2 tane filan atalim. Rakamlar goreceli ama sampiyon gibi oynamiyoruz. 40 macin 40'ında da 5 - 6 veya 7 pozisyona girecek halimiz yok ama daha baski bile yapamiyoruz. Cagne veya Falcao ne kadar kotu olsa da hic olmazsa Onyekuru filan soldan yardiriyordu.
Su kurulan kadroya hala aklim almiyor. 2 forvetin ceza sahasi golcusu! 2 kanatin kablumbaga, 6 numaran orijinal 6 numara degil, 10 numaralarin evlere senlik

Bu arada, gercekten saglam hicbir takima gol atmamiz imkansiz gibi. Su takim EPL'de oynasin 38 macta 1 galibiyet alamaz. Hakikaten bizim takimdan gol yemek icin extra salaklik filan yapmak lazim. Abarttigimin farkindayim, sonucta Sarachhi iyi gununde olur veya Belhanda macta diri filan olur veya duran toptan gol atariz ama bizim takimdan gol yemek icin extra birseyler olmali.

Bu arada, gercekten saglam hicbir takima gol atmamiz imkansiz gibi. Su takim EPL'de oynasin 38 macta 1 galibiyet alamaz. Hakikaten bizim takimdan gol yemek icin extra salaklik filan yapmak lazim. Abarttigimin farkindayim, sonucta Sarachhi iyi gununde olur veya Belhanda macta diri filan olur veya duran toptan gol atariz ama bizim takimdan gol yemek icin extra birseyler olmali.
Abartma yok haklisin

Falcao-Diagne ikilisini oynatmamak icin hoca inat ediyor .. sirf baskasi soyledi kendisi bu fikri uretemedigi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt