Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.535
- 4.964
- 1.298
Bundan hala beklentesi olanları görmek beni üzüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezil herifClub-spits Mbaye Diagne openlijk polyamoureus: "Ze weet dat ik nog...
noDescriptionhhhvoetbalflitsen.be
AglaBundan hala beklentesi olanları görmek beni üzüyor
Gerçekten bu adamda senin gördüğün ama benim görmediğim ve senin ağla demeni gerektirecek ne var anlamadım.
Yahu bunun attigi goller armut pis agazima dus. Bende atarim onlari rdasTakımda iş olsa etkili olur .
Baya iyi pozisyon şansı var ama topu rakip ceza sahasına taşıyamayınca adam napsın zaten.
üzüldüğün için dedim ağla rahatlarsın yoksa bizim santraforumuz diagne'den çok daha kaliteli bir isim olmalı ama tabi sadece lig için düşünürsek falcao ile birlikte o bölge için yeterli diyebilirizGerçekten bu adamda senin gördüğün ama benim görmediğim ve senin ağla demeni gerektirecek ne var anlamadım.
Özür dilerim hocam ben yanlış algıladım kusuruma bakma saygılar...üzüldüğün için dedim ağla rahatlarsın yoksa bizim santraforumuz diagne'den çok daha kaliteli bir isim olmalı ama tabi sadece lig için düşünürsek falcao ile birlikte o bölge için yeterli diyebiliriz