Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kısa video normalde. gorile yaklaştırıp duruyor birde 🥴

diagne.webp

Takımda iş olsa etkili olur .
Baya iyi pozisyon şansı var ama topu rakip ceza sahasına taşıyamayınca adam napsın zaten.

Gerçekten bu adamda senin gördüğün ama benim görmediğim ve senin ağla demeni gerektirecek ne var anlamadım.
üzüldüğün için dedim ağla rahatlarsın yoksa bizim santraforumuz diagne'den çok daha kaliteli bir isim olmalı ama tabi sadece lig için düşünürsek falcao ile birlikte o bölge için yeterli diyebiliriz

üzüldüğün için dedim ağla rahatlarsın yoksa bizim santraforumuz diagne'den çok daha kaliteli bir isim olmalı ama tabi sadece lig için düşünürsek falcao ile birlikte o bölge için yeterli diyebiliriz
Özür dilerim hocam ben yanlış algıladım kusuruma bakma saygılar...

Bu herif Kasımpaşa'da topla yaldır yaldır ne giderdi yav, bize gelen ayağına taş bağlamış gibi oynuyor nedense. Bizim futbolcuların ayağına yakışmıyor top, bir eğreti duruyor. 30 tane penaltıyla gol kralı yaptırsan yine bu kadar kazma durmaz bir adam sahada.

Maç sabahı idman mı var yoksa bu manyak mı şimdi paylaştı?

İddia ediyorum bu hafta hangi takımla oynadığımızdan bile haberi yoktur.Bu adam etkileşimi olmasa futbolu yarın bırakır.

Once koitayla oynadı bu bize geldi sonra thiamla koita oynadı thiam fener'e gitti..koita sevdalısı değilim ama bu 2 bidondan çok daha kalite bir topcuydu yanındakiler paso büyük transferler yaptı kendisi gidemedi biryere..

Ayakta duracak hali bile yok... Rezil!

kenarda ısınırken su içtiğinden emin miyiz yaw.

kral viski içmiş gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt