Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciddi ciddi bu sezonda kupa kaldırma şansın var.iyi degerlendir yeni yaşını,yeni yılı lan dengesiz.iyki dogdun

Transfer olduğunda tanımadığımı ama bu yaşına gelip hiç bir başarısı olmayan adamı bir yıllık müthiş istatistikler sonrasında bu rakama almanın çılgınlık olduğunu söylemiştim. Tarih bu tip çöplerle dolu.

Bir maçını izledikten sonra da notunu vermiştim. Buraya da yazdım bunları. Tıpkı Falcao‘da olduğu gibi.

Ben bu adamı transfer etmezdim. 13 milyon Euro ise asla vermezdim. Altı pasta topla buluşturursan çok iyi bitiriciliği olan ama geri kalan her özelliği berbat olan bir adam. Bunun yerine hızlı, güçlü, ileride pres yapacak bir adam alsan sana katkısı çok daha büyük olurdu. Bitiriciliği de çok iyi olmasına gerek yok. Bu nedenle çok rahat ucuza böyle bir adam bulursun.

Ben bunu tek maçla görebiliyorsam, bu iş bilmez yönetimin bu adama 13 milyon Euro vermesi kabul edilemez.

Falcao için de yanlış transfer demiş, nedenleri yazmıştım.

Diğer patlayan transferler için de söylediklerim duruyor.

Saracchi, Onyekuru, Rodrigues falan çok iyi oyuncular değil. Ciddi eksikleri var. Ama bu ligde hızlı kanat hep iş yapar. Bunu görebilmek zor olmamalı. AYNI şekilde forvetler için de bu geçerli. Bu ligde biraz hızlı, fit ve güçlü bir forvet alırsan İŞ YAPAR!

Bunu görmek bu kadar zor mu yahu!

Bu noktalara gelip bu kadar iş bilmez olmak inanılmaz.
Frey uyuyor o tanıma, iş yapmadı.

Moses da uyuyor o da iş yapmadı.

Frey uyuyor o tanıma, iş yapmadı.

Moses da uyuyor o da iş yapmadı.
Moses'i tanimiyorum. Fener'de izlediysem de hic hatirlamiyorum. Frey'i cok az sure izlememe ragmen bizim su anki takimda Diagne'ye kesinlikle tercih ederim. Frey gibi adamlari cok ucuza bulmak zor olmamali. Fener ne kadar verdi hic bir fikrim yok. Bence ederi maksimum 1/2 milyon Euro bonservis 500 bin Euro civari maas. O fiyatlara aninda takima kazandiririm.

Bir tarafta dunyalari verdigin adamlardan cogunlukla performans alamamissin. Kulup finansal durumunu alt ust etmissin...

Diger tarafta ben ucuza su tip oyuncu alirsan katkisi cok daha fazla olur demisim. Birisi tutmadi mi? 500 bin Euro gibi maasla rahatca gonderirsin, yillarca emekli maasini kulube yapisip alamazlar. Bunlar cok kompleks konular degil. Galatasaray gibi bir kulubun o paralari vermesi icin cok garanti bir adam olmasi lazim. Sneijder'i veya o kalibrede bir adami 27-28 yasinda 13 milyon Euro arti 5 sene garanti sozlesme ile alma firsatin olur, ustune atlarsin eyvallah derim. 33 yasindaki futbolu vucudu birakmis adamlari ve sadece bir sene parlamis adamlari ben o rakamlara almam.

Bence bu futbol akli/mantik dogru.

Herşeyi geçtim bu tiple fizikle nasıl bu kadar kötü topçu olunur .. adamın tipi bile topcuyum diye bagiriyor

Herifin faydasına hiçbir şey yapamıyoruz. Olmadığı, hiçbir zaman olamayacağı bir oyuncu gibi kullanmaya çalışıyoruz. Bir şey diyemiyorum artık, biz elimizdeki santraforların sınırlarını bilmedikçe Falcao da, Diagne de Babel'den daha kötü görünür.

Herifin faydasına hiçbir şey yapamıyoruz. Olmadığı, hiçbir zaman olamayacağı bir oyuncu gibi kullanmaya çalışıyoruz. Bir şey diyemiyorum artık, biz elimizdeki santraforların sınırlarını bilmedikçe Falcao da, Diagne de Babel'den daha kötü görünür.
yahu hajduk maçında boş topları atamayan kpaşa maçında 5 metre top sürüp golü atamayan adam bu değil mi illa altı pasta ona çarptırıp mı gol attıracagız herife ya
hava topu yok gücü yok bitiriciliği yok bu adamın faydasına yapabilecegimiz tek şey maaşını mecburen vermek

herif nasıl futbolcu olmuş nasıl 30 gol atmış futbol tarihinin en büyük gizemi
ali dia vakasıyla karşı karşıyayız

Ali-Dia.webp

yahu hajduk maçında boş topları atamayan kpaşa maçında 5 metre top sürüp golü atamayan adam bu değil mi illa altı pasta ona çarptırıp mı gol attıracagız herife ya
hava topu yok gücü yok bitiriciliği yok bu adamın faydasına yapabilecegimiz tek şey maaşını mecburen vermek

Evet, özgüven de sınırlandıkça iyice 2015-16 Umut Bulut sendromuna girdi ne yazık ki. İlk geldiğinde de yetenek olmasa da en azından sınırsız özgüvenle mağdur etmeyecek kadar iş yapıyordu, şu aşamada sahada varlığı bile zarar gibi.

Evet, özgüven de sınırlandıkça iyice 2015-16 Umut Bulut sendromuna girdi ne yazık ki. İlk geldiğinde de yetenek olmasa da en azından sınırsız özgüvenle mağdur etmeyecek kadar iş yapıyordu, şu aşamada sahada varlığı bile zarar gibi.
üstat o sezonki golleri bile saçma sapandı biri vurup buna carpıyodu penaltı atıyodu tek hatırladıgım düzgün golü rize maçındaki :D

üstat o sezonki golleri bile saçma sapandı biri vurup buna carpıyodu penaltı atıyodu tek hatırladıgım düzgün golü rize maçındaki :D

Yarısı da penaltıydı zaten. O yazın üçe beşe bakmadan satacaktık, tutarak büyük enayilik yaptık ne yazık ki. Tam bitti derken bir kazma daha gelecek 3-4 yıllık huzurumuza engel koyuyor. :D

Penaltı veya altı pas içinde boş kaleye atarsa atar. Geriye kalan hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt