- 26 Kasım 2012
- 185.529
- 258.016
- 5.998
maganda
kamil
dalton
kamil
dalton
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao bu haydutun yanında alemlere rahmet olarak gönderilmiştir
1000kere forvettir bunun yanında
fizik olarak öyle de üstat ben halen falcaoyu istiyorum ya ne bileyim o deli gol sevincini şaşırmasını formamızla görmeden ölmek istemiyorum!!! fizik bitik ama elinden geleni yapmaya calısıyo bataryanın ömrü biter de erken kapanır ya reis öyleAdem Buyuk > Falcao + Diagne
kartlar yeniden dağıtılıyorfizik olarak öyle de üstat ben halen falcaoyu istiyorum ya ne bileyim o deli gol sevincini şaşırmasını formamızla görmeden ölmek istemiyorum!!! fizik bitik ama elinden geleni yapmaya calısıyo bataryanın ömrü biter de erken kapanır ya reis öyle
fizik olarak öyle de üstat ben halen falcaoyu istiyorum ya ne bileyim o deli gol sevincini şaşırmasını formamızla görmeden ölmek istemiyorum!!! fizik bitik ama elinden geleni yapmaya calısıyo bataryanın ömrü biter de erken kapanır ya reis öyle
o konuda kesinlikle haklısın üstat, bize gitmiyor bu tip forvetler. bu muriqi patlar 2 seneye döner biz almalıyız herifiBize hayvanimsi forvet lazim defansi sirtinda tasiyip gol atabilecek, Falcao 1,5 yasindaki bebegin topa vurup yere dustugu gibi , her verdigi pastan sonra yere dusuyor. Alanyasporlu Babacar gelse bile raziyim valla.
Geldi. Bi hava topu alamaditop gelseydi keske
o konuda kesinlikle haklısın üstat, bize gitmiyor bu tip forvetler. bu muriqi patlar 2 seneye döner biz almalıyız herifi