Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao bu haydutun yanında alemlere rahmet olarak gönderilmiştir
1000kere forvettir bunun yanında

Ali Yavuz bu heriften milyon kere iyi oynar

Bu adam attigi 30 gol ile ligimizin en cok gol atan yabanci oyuncusu. Insan hayret ediyor.

ne gerzo bir herif yaw. neyse hoca çıkardığına göre eskisi kadar oynatmaz herholf

Adem Buyuk > Falcao + Diagne
fizik olarak öyle de üstat ben halen falcaoyu istiyorum ya ne bileyim o deli gol sevincini şaşırmasını formamızla görmeden ölmek istemiyorum!!! fizik bitik ama elinden geleni yapmaya calısıyo bataryanın ömrü biter de erken kapanır ya reis öyle

fizik olarak öyle de üstat ben halen falcaoyu istiyorum ya ne bileyim o deli gol sevincini şaşırmasını formamızla görmeden ölmek istemiyorum!!! fizik bitik ama elinden geleni yapmaya calısıyo bataryanın ömrü biter de erken kapanır ya reis öyle

Bize hayvanimsi forvet lazim defansi sirtinda tasiyip gol atabilecek, Falcao 1,5 yasindaki bebegin topa vurup yere dustugu gibi , her verdigi pastan sonra yere dusuyor. Alanyasporlu Babacar gelse bile raziyim valla.

Bize hayvanimsi forvet lazim defansi sirtinda tasiyip gol atabilecek, Falcao 1,5 yasindaki bebegin topa vurup yere dustugu gibi , her verdigi pastan sonra yere dusuyor. Alanyasporlu Babacar gelse bile raziyim valla.
o konuda kesinlikle haklısın üstat, bize gitmiyor bu tip forvetler. bu muriqi patlar 2 seneye döner biz almalıyız herifi

o konuda kesinlikle haklısın üstat, bize gitmiyor bu tip forvetler. bu muriqi patlar 2 seneye döner biz almalıyız herifi

suna bi bak , yikilmayan forvet tipi piyasi degeri 600k suan. Boga gibi

Bu adamı 2 veya 3 milyona yollayalım fazlasında gözüm yok bu kadar kötü bir forvet görmedim.

Şu an ligin en bitik forveti. Kendine bakmıyor çok net belli. Kasımpaşa da iken uğraştı etti sağlam bir kontrat kaptı. 4.5 yil sözleşme imzaladık daha 3 sene para alıp yatacak. Karaktersiz bir adam umrunda bile olmaz. Devre arası elden çıkarmak lazım 2-3 bakmamak lazim bayağı bitik.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt