Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.429
- 21.309
- 2.098
Saçmalayıp takım arkadaşı ile yaka paça kavga etmezse , talip buluruz gibi.Ekibi düştü zaten ama kalan maçlarda show yaparsa başka takımlara satabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçmalayıp takım arkadaşı ile yaka paça kavga etmezse , talip buluruz gibi.Ekibi düştü zaten ama kalan maçlarda show yaparsa başka takımlara satabiliriz
Bu da harbiden kırık kafadan Belçika ligine git takımın çöpü olup geri gel 6 ay sonra premier ligde hatri sayılır bir oyun oyna![]()
Adam orada takımın çöpü değildi ki. Penaltı yüzünden tartışmıştı sanırım hocasıyla. Klasik Jaqne hareketleri.Bu da harbiden kırık kafadan Belçika ligine git takımın çöpü olup geri gel 6 ay sonra premier ligde hatri sayılır bir oyun oyna![]()
Adam orada takımın çöpü değildi ki. Penaltı yüzünden tartışmıştı sanırım hocasıyla. Klasik Jaqne hareketleri.
Tamam her neyse işte ben de adam orada da iyi performans gösterdi demek istedim. Karakter sorunu olan birine çöp demek biraz ağır olmuş bence yani. Karakteri çöp ama o konuda yalan yok.Öyle veya böyle bir şekilde kendini atıl adam ilan etti onu kastediyorum..
Benteke’nin sozlesmesi bitiyor, Batshuayi ise Chelsea’ye geri donecek haber dogru olabilirPalace haberi kolpadır.
Daha yeni Mateta'yı aldılar.
@Hayri Cund sondk gelişmelerini alalım