Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
“Brighton and Crystal Palace have set their sights on signing West Brom loan sensation Mbaye Diagne this summer, Football Insider can exclusively reveal.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kral brighton'a yol alır o vakitmaketa diye bi herif aldılar bi işe yaramıyor ama bu sene az oynayıp seneye forma bulacağı tebliğ edilmiş. benteke duruyor ama bentekeyle mukavele uzatma olasılığı bentekeyi salıp cagneye bons verme olasılığından daha yüksek. o yüzden palas istemez heralt.
iyi topcuGallagher denilen zekasız olduğu için düşmelerine şaşırmadım
zerre beğenmiyorum kendisiniiyi topcu
17-18'de Gibbs az daha bize gelecektic.robinson
pereyra(burda çok bokladık ama son maçlarda çok iyi oynadı)
KRALGNE
okay
gallagher
dışında çöp bir takım
philips ve niles denen iki sağır+takımın tüm bekleri bilhassa gibbs denen gevşekler katkı verebilirse bi ihtimal lige tutanabilirlerdi
Gerek yok. Kattığından çok götürdüğü var hem saha içi hem saha dışı5 Milyon Cagne'den 5 Milyon'da Luyindama'dan kazansak güzel olur fazlasını beklemiyorum ben. Bu ikisinden 10 kazanıp bütçe yaratmak lazım. Donk yedek stoper olarak kalabilir, Marcao'nun yanına as bir stoper alırız ve Emin Bayram'da rotasyonda kalır. Keza Mohamed+Halil'in parası çıkar forvet hattı için. Sol beke bedelsiz Van Aanholt'da gelirse tek düşüneceğimiz mevki orta saha olur bence.
2 stoper alabilirsek gidebilir elbette ama mali açıdan kolay olmayabilir bunun için çok düşük ücretle yedekte tutulabilir.Gerek yok. Kattığından çok götürdüğü var hem saha içi hem saha dışı
2 stoper alabilirsek gidebilir elbette ama mali açıdan kolay olmayabilir bunun için çok düşük ücretle yedekte tutulabilir.
c.robinson
pereyra(burda çok bokladık ama son maçlarda çok iyi oynadı)
KRALGNE
okay
gallagher
dışında çöp bir takım
philips ve niles denen iki sığır+takımın tüm bekleri bilhassa gibbs denen gevşek katkı verebilirse bi ihtimal lige tutanabilirlerdi
10 milyonun 5'i direk bankalar birliği anlaşmasından dolayı bankalara gidiyor.5 Milyon Cagne'den 5 Milyon'da Luyindama'dan kazansak güzel olur fazlasını beklemiyorum ben. Bu ikisinden 10 kazanıp bütçe yaratmak lazım. Donk yedek stoper olarak kalabilir, Marcao'nun yanına as bir stoper alırız ve Emin Bayram'da rotasyonda kalır. Keza Mohamed+Halil'in parası çıkar forvet hattı için. Sol beke bedelsiz Van Aanholt'da gelirse tek düşüneceğimiz mevki orta saha olur bence.
kral brighton'a yol alır o vakit
moderle kafa kafaya takas edelim
Bunun için işte iyi bir yönetim istiyoruz. Dediğin gibi o dönem gitmiş olsaydı geçen yaz paramız olur ve iyi transferleri zamanında yapardık. Gerçi onu yapamayandan transfer bekliyoruz o da ayrı konu. Gol kralını 5-6’ya göndermiş bir yönetim söz konusu burada. Neyse, güzel haberler. Duymak istediğimiz gelişmeler. Sezon sonu umarım 10-12 civarına okuturuz. Tabi WBA’nın satın alma opsiyonu olduğu söyleniyor oradaki madde daha da komik.Keske belcika yerine ingiltere olsaydi ilk kiralik gittiği yer