Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontra ataklarda yikilmiyor ama bence biz Galatasaray olarak oyunu yikmaliyiz rakip kaleyebu adamı takip eden var mı ilk yarı?
mitroğlu gibi durağan bi pivot mu oynadı paşada?
yoksa dzeko gibi bişey mi, ona göre umutlanalım
sıkıntı ileride top tutamıyoruz, onyekuru beyin fakiri zaten, feg-belhanda ikilisini rakip forse etti mi bitiyor oyun.forvet olarak duvar olup, pas istasyonu olup diğer hücum adamlarımızı rahatlatması önemli.bunlar olmazsa yine sıkıntı çekeriz deplasmanlarda.ben hiç izlemedim paşadayken,sabit oynuyorsa opsiyonlarımız azalıyor bizde orta yapan oyuncu sayısı 2-3ü geçmiyor , açılan ortaların kalitesi de yüksek değil.Kontra ataklarda yikilmiyor ama bence biz Galatasaray olarak oyunu yikmaliyiz rakip kaleye
Hayvan gibi herif yanlız çok bencilsıkıntı ileride top tutamıyoruz, onyekuru beyin fakiri zaten, feg-belhanda ikilisini rakip forse etti mi bitiyor oyun.forvet olarak duvar olup, pas istasyonu olup diğer hücum adamlarımızı rahatlatması önemli.bunlar olmazsa yine sıkıntı çekeriz deplasmanlarda.ben hiç izlemedim paşadayken,sabit oynuyorsa opsiyonlarımız azalıyor bizde orta yapan oyuncu sayısı 2-3ü geçmiyor , açılan ortaların kalitesi de yüksek değil.
burak gıbı bıraz ballı forvet gte basa carpıp cok gol atıyorbu adamı takip eden var mı ilk yarı?
mitroğlu gibi durağan bi pivot mu oynadı paşada?
yoksa dzeko gibi bişey mi, ona göre umutlanalım
hatirlatim diagne bizim takimin forveti. O anca rakip takimin forvetlerine assist yapar, sut özürlü lesBelhanda rekoru kirdiracak
Cigerimizi delmisler.Mehmet Ayan, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali birinci kaynaktan bilgi dediler. Diagne'nin alınma şartları :
10 milyon + bu 10 milyonun kdvsi + 3 milyon bonus + 3 milyonun kdvsi + %25 satışta kardan pay.
Adamlar resmen acımamış.
Mehmet Ayan, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali birinci kaynaktan bilgi dediler. Diagne'nin alınma şartları :
10 milyon + bu 10 milyonun kdvsi + 3 milyon bonus + 3 milyonun kdvsi + %25 satışta kardan pay.
Adamlar resmen acımamış.