Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sana güveniyoruz paşam...zaten başka bir şansımız da yok..

Mitro gibi uyum sorunu çekmez tak diye alışır takıma ligin içinden geçmiş adam avantajlı yani.

bu adamı takip eden var mı ilk yarı?
mitroğlu gibi durağan bi pivot mu oynadı paşada?

yoksa dzeko gibi bişey mi, ona göre umutlanalım

Bu kadar baskı yiyip ezilen ortasaha iş yapamayacaktır.. aslında bu diagneye özel değil çoğu santrafor bugünkü oynanan oyunda iş yapmaz. Rakip sahaya baskı kurduğumuzda da Mitroglounun yaptığı iş kadar yapabilir.

Kontra ataklarda yikilmiyor ama bence biz Galatasaray olarak oyunu yikmaliyiz rakip kaleye
sıkıntı ileride top tutamıyoruz, onyekuru beyin fakiri zaten, feg-belhanda ikilisini rakip forse etti mi bitiyor oyun.forvet olarak duvar olup, pas istasyonu olup diğer hücum adamlarımızı rahatlatması önemli.bunlar olmazsa yine sıkıntı çekeriz deplasmanlarda.ben hiç izlemedim paşadayken,sabit oynuyorsa opsiyonlarımız azalıyor bizde orta yapan oyuncu sayısı 2-3ü geçmiyor , açılan ortaların kalitesi de yüksek değil.

sıkıntı ileride top tutamıyoruz, onyekuru beyin fakiri zaten, feg-belhanda ikilisini rakip forse etti mi bitiyor oyun.forvet olarak duvar olup, pas istasyonu olup diğer hücum adamlarımızı rahatlatması önemli.bunlar olmazsa yine sıkıntı çekeriz deplasmanlarda.ben hiç izlemedim paşadayken,sabit oynuyorsa opsiyonlarımız azalıyor bizde orta yapan oyuncu sayısı 2-3ü geçmiyor , açılan ortaların kalitesi de yüksek değil.
Hayvan gibi herif yanlız çok bencil

Volkan'a salalım bunu diyordum ama Belhanda'nın ağzını burnunu kırsa kafi .

Valla keske yanina Pato alinsaydi. Henry yerine Pato tam olurdu

Mehmet Ayan, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali birinci kaynaktan bilgi dediler. Diagne'nin alınma şartları :

10 milyon + bu 10 milyonun kdvsi + 3 milyon bonus + 3 milyonun kdvsi + %25 satışta kardan pay.

Adamlar resmen acımamış.

Mehmet Ayan, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali birinci kaynaktan bilgi dediler. Diagne'nin alınma şartları :

10 milyon + bu 10 milyonun kdvsi + 3 milyon bonus + 3 milyonun kdvsi + %25 satışta kardan pay.

Adamlar resmen acımamış.
Cigerimizi delmisler.

Adamlar resmen acımamış.

Bedava.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt