Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bir gun gittim Izmir sehir merkezine, bir tam gun bile gecirmedim ama derhal kesin yargi ile çöp oldugu kanisina vardim

Istanbulu seven istanbula alisan biri icin izmir bir köy
6 7 defa izmire gittim universitenin ilk senesi disinda her defasinda yalnizdim sehrin tadi cikmiyor tek basina dolasirken
Arkadasimla gittigimde baya eglenmistik
Iyi dagitmistik bornovada

Istanbulu seven istanbula alisan biri icin izmir bir köy
6 7 defa izmire gittim universitenin ilk senesi disinda her defasinda yalnizdim sehrin tadi cikmiyor tek basina dolasirken
Arkadasimla gittigimde baya eglenmistik
Iyi dagitmistik bornovada

Dogrudur, ben burada farkli bir noktaya parmak basiyorum

Adama iki maç yüzünden instagramdan ne hakaret yağdırmışlar. Yazık.

Futbolculari eleştiriyoruz ama taraftar olarak özeleştiri zamanı

1) Skor geriye düşünce futbolcu isliklanmaz, futbolcular daha fazla destekle ateşlenir. Futbolcu maçı bırakıyor diyoruz ama taraftar herkesten önce bırakıyor.

2) Futbolcularin sosyal medya hesaplarına hakaretler yağdırmak hem futbolcu taraftar ilişkisine zarar verir hem de futbolcu eğer hesabı kendi yönetiyorsa onu üzer motivasyonunu düşürür.

Taraftarın istedigi forvet tipi degil. Taraftar pozisyonlara forvetin yardım etmesini oyunun icinde olmasını istiyor bu adamın kafasına topu carptırıp gol attıracak 100 tane orta acacaksak ne kadar gol atarsa atsın bu adama burak muamelesi yapılır

burak dün akşam da suarez gibi oynadı , kendi kendine çalıştığı dönemde fifa falan mı oynadı bilmiyorum acayip etkili pozisyonlar yaratıyor arkadaşlarına

Taraftar olarak takımımızı Barça, City seviyesinde görüyoruz. Futbolcularımızın da böyle olmasını istiyoruz doğal olarak ama durum böyle değil tabi ki. Avrupa'da değil ligde bile şampiyon olması zor bir takımız aslında.

Bugün golü var insallah.
Forvetle oynamanın güzelliklerini önümüzde ki haftalarda daha iyi anlayacağız.

Skor taraftarına inat.. kripto kuşlara inat.. seninleyiz aslan parçası.. atmaya başladığında hepsi birer birer buralardan kaçacaklar merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt