- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Ay orda dur ayol.Cop Izmir'dir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ay orda dur ayol.Cop Izmir'dir
Ay orda dur ayol.
Sadece bir gun gittim Izmir sehir merkezine, bir tam gun bile gecirmedim ama derhal kesin yargi ile çöp oldugu kanisina vardim
Istanbulu seven istanbula alisan biri icin izmir bir köy
6 7 defa izmire gittim universitenin ilk senesi disinda her defasinda yalnizdim sehrin tadi cikmiyor tek basina dolasirken
Arkadasimla gittigimde baya eglenmistik
Iyi dagitmistik bornovada
Ha jeton simdi dustu.Dogrudur, ben burada farkli bir noktaya parmak basiyorum
Parmak basayım sana çok ayıp ettin. Neyimizi beğenmedin be?Dogrudur, ben burada farkli bir noktaya parmak basiyorum
Parmak basayım sana çok ayıp ettin. Neyimizi beğenmedin be?
Taraftarın istedigi forvet tipi degil. Taraftar pozisyonlara forvetin yardım etmesini oyunun icinde olmasını istiyor bu adamın kafasına topu carptırıp gol attıracak 100 tane orta acacaksak ne kadar gol atarsa atsın bu adama burak muamelesi yapılır
Çok iqless yav. Var olduğunu bile bile o topa elle dokunması zihin yapısı hakkında müthiş bilgiler sunmuş olmalı gsc ahalisine.Bilmiyorum ki cok da bir sey gormedim aslinda demek ki erkenden kesin kaniya varmisim
Sen Diagne'nin neyini begenmedin
Çok iqless yav. Var olduğunu bile bile o topa elle dokunması zihin yapısı hakkında müthiş bilgiler sunmuş olmalı gsc ahalisine.