Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma diğerleri gibi saçmalamışsın..bu adam kafa toplarında çok iyi.bak bakalım kafayla kaç gol atmış...bu adama yerden havadan ortalayacaksin.sen hiç adamı kanatlardan beslemezsen böyle bütün forum saçmalar işte
benzer şeyler söylüyoruz bu adam sistemine uymuyorsa neden transfer edildi diyorum,adam iyi yada kötü bundan bahsetmiyorum..

Ben hala iyi transfer olduğunu düşünüyorum. Adamı üç kişi tutuyor, diğerleri atıyor. Yarın öbür gün bunu biraz salacaklar bu atacak. Bizim taraftar fbjklilerin gazına geliyor gibi hissediyorum.

Tek eksiği biraz daha dikkatli olmayı oyun içinde kırmızı kart görme ihtimaline karşı.

Çok kötülenmesi doğru değil ama saçma bir şekilde savunulmasıda. Alan açıyormuş diye savunulması bana göre saçma, bir forvet oyuncusuna 10m parayı alan açması için değil gol atması için veriyoruz. Ayrıca takım oyununa fazla katkısı yok, top bana gelsin diye çok bekliyor.

Bizim takım zaten gol pozisyonuna giriyor ve takımda forvet olmamasına rağmen çok gol atıyordu. Neyin oyunculara alan açması acaba.

sabırsız ve gereksiz yorumlar var,o sıkıntı.cidden saçmalıyosunuz

3. maçına çıkmış adama yağlı kazık, çöp vs yazmak taraftarlıksa sizin taraftarlığınız batsın. Yuh lan yuh. İçerde bu kadar düşman varken dışarıya gerek yok zaten.

Allah aşkına içip içip yazmayın şu foruma. Bize ne çemkiriyorsunuz lan 10M verdiğimiz adamı sadece alan açması için mi verdik vs diye. Bir de tek özelliği buymuş gibi algı yaratmayı bırakın.

Herif 3. maçına çıktı 3. Başka dillerde de yazalım isterseniz anlamanız için. Ben olsam bu paraya başka birini alırdım bu ayrı konu. Ama gelen adama yapabileceğim ve bir taraftar olarak yapmam gereken tek şey hakettiği kadar destek vermek olur.

Sizin gibi üstün zeka ürünleri yüzünden küfür kıyamet eşliğinde Belhanda instagram'ını kapatmak zorunda kalmıştı daha maça bile çıkmadan.
Belki de intihar'ın eşiğine gelmiş, çıktığı her maçta elinden gelen her şeyi yapan, geçen sene attığı kritik gollerle şampiyonlukta aslan paylardan birine sahip Maicon'a yine instagram üzerinden ocak ayı transfer döneminde edilmedik hakaret bırakmadınız Luyindama gelsin diye.
Şimdi yine aynısı Diagne'ye yapılıyor.

Hadi biz gerizekalıyız. Demek ki FT'de gerizekalı olsa gerek

Fatih Terim:
"Diagne belki gol atamıyor ama oyun içerisinde rakip defansın tamamen ona konsantre olması, bizim geriden koşan oyuncularımız için boş alan yaratıyor. Diagne şu anda gol atamadığı için göze batıyor. Atmaya başlarsa çok daha rahat edeceğiz."

Çok kötülenmesi doğru değil ama saçma bir şekilde savunulmasıda. Alan açıyormuş diye savunulması bana göre saçma, bir forvet oyuncusuna 10m parayı alan açması için değil gol atması için veriyoruz. Ayrıca takım oyununa fazla katkısı yok, top bana gelsin diye çok bekliyor.

Bizim takım zaten gol pozisyonuna giriyor ve takımda forvet olmamasına rağmen çok gol atıyordu. Neyin oyunculara alan açması acaba.
Feg ve Belhandaya yaradi bu adam bence daha cok goller atacaklar

Bu ayi bogan her mac bir vukaat isliyor ya :D Hakemler pas geciyor cok sansli bir herif yoksa onkere atilmisti oyundan :D

Resmen medyanin beynini yakti adamlar nasil atilmaz diye agliyorlar :D

İstediğiniz kadar köpürün , tarafarlık sorgulayın, hakaert edin 13 milyonun yanından geçecek adam değil.

Maksimum 5 milyon o da son 1 sezonun hatrına.

Ben de daha ümitliydim ama malesef ama bu kadar kırık olduğunu bilmiyordum.

Kırmızı kartlık hareketleri, alakasız ben bu takımın yıldızıyım tavırları ekranı kırdıracak.

Zamanla Kostas'a da kaptırır formayı.

İstediğiniz kadar köpürün , tarafarlık sorgulayın, hakaert edin 13 milyonun yanından geçecek adam değil.

Maksimum 5 milyon o da son 1 sezonun hatrına.

Ben de daha ümitliydim ama malesef ama bu kadar kırık olduğunu bilmiyordum.

Kırmızı kartlık hareketleri, alakasız ben bu takımın yıldızıyım tavırları ekranı kırdıracak.

Zamanla Kostas'a da kaptırır formayı.
Taraftar sag olsun forvet gelsinde ne olursa olsun diyen taraftardi bize Mitro yeterdi normalde.

Yönetim azıcık üçkağıt çevirdi o parayı verdi yoksa istenince stoperde olduğu gibi topçu bulunabiliyor Apo bir şeyler çevirdi ama artık yapacak bir şey yok bu konuda.

Yönetim azıcık üçkağıt çevirdi o parayı verdi yoksa istenince stoperde olduğu gibi topçu bulunabiliyor Apo bir şeyler çevirdi ama artık yapacak bir şey yok bu konuda.

Taraftar tepki gosterince adamin eli ayagi birbirine dolasti yoksa ucuz genc bir forvet alabilirlerdi.

Taraftar tepki gosterince adamin eli ayagi birbirine dolasti yoksa ucuz genc bir forvet alabilirlerdi.

İnanmıyorum buna taraftar 2 gün kala mı tepki gösterdi gomis gittiğinden beri forvet istiyordu bunlar son güne getirdi ki herkes kabul etsin , razı olsun , 2 ay önce bile anlaşma sağlanmış olabilir.

İnanmıyorum buna taraftar 2 gün kala mı tepki gösterdi gomis gittiğinden beri forvet istiyordu bunlar son güne getirdi ki herkes kabul etsin , razı olsun , 2 ay önce bile anlaşma sağlanmış olabilir.

Tepkiler olmasaydi sadece mitroyu alirlardi zaten gerekte yoktu 2 pivot santrafora. O zaman farkliydi sampiyonlar liginin 2. macindan sonra ipler koptu zaten senin dedigin zamanda herkesin Sinandan bir umudu vardi ama tukendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt