Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. maçına çıkmış adama yağlı kazık, çöp vs yazmak taraftarlıksa sizin taraftarlığınız batsın. Yuh lan yuh. İçerde bu kadar düşman varken dışarıya gerek yok zaten.

Allah aşkına içip içip yazmayın şu foruma. Bize ne çemkiriyorsunuz lan 10M verdiğimiz adamı sadece alan açması için mi verdik vs diye. Bir de tek özelliği buymuş gibi algı yaratmayı bırakın.

Herif 3. maçına çıktı 3. Başka dillerde de yazalım isterseniz anlamanız için. Ben olsam bu paraya başka birini alırdım bu ayrı konu. Ama gelen adama yapabileceğim ve bir taraftar olarak yapmam gereken tek şey hakettiği kadar destek vermek olur.

Sizin gibi üstün zeka ürünleri yüzünden küfür kıyamet eşliğinde Belhanda instagram'ını kapatmak zorunda kalmıştı daha maça bile çıkmadan.
Belki de intihar'ın eşiğine gelmiş, çıktığı her maçta elinden gelen her şeyi yapan, geçen sene attığı kritik gollerle şampiyonlukta aslan paylardan birine sahip Maicon'a yine instagram üzerinden ocak ayı transfer döneminde edilmedik hakaret bırakmadınız Luyindama gelsin diye.
Şimdi yine aynısı Diagne'ye yapılıyor.

Hadi biz gerizekalıyız. Demek ki FT'de gerizekalı olsa gerek

Fatih Terim:
"Diagne belki gol atamıyor ama oyun içerisinde rakip defansın tamamen ona konsantre olması, bizim geriden koşan oyuncularımız için boş alan yaratıyor. Diagne şu anda gol atamadığı için göze batıyor. Atmaya başlarsa çok daha rahat edeceğiz."
evet

yalnız kırmızı yiyecek bir yumruk atmış onu görmemiştim:red:

İlk maçına geçen hafta çıktı bu adam ama taraftarda öyle bir hava var ki sanki senelerdir takımın açık ara en kötü oyuncusuymuş gibi sayıp sövüyor taraftar. Hoş Emre yüzünden forvet alamadık diye Emre Akbaba 'ya söven insanlar ile oturup futbol tartışacak değilim de şunu söylemeden edemeyeceğim Diagne zorla beni alın 10 mil.€ bonservis ödeyin demedi yönetim son güne kadar hiçbir forvet almayı beceremediği için Kasımpaşa 'yı zengin ettik yoksa Diagne 'de Fatih Terim'in ilk tercihi olmadığı kesin

Performansına gelince ben hala iyi bir golcü olduğunu ısrarla üzerine basa basa anlatıyorum, nasıl ki Marcao daha Türkiye sınırlarına girmeden Transfermakt profiline bakıp 4 mil.€ bonservis bedelini duyunca çöp ilan ettiler, şimdi Marcao da Marcao diye ölüp bitiyorlar. Nasıl ki Luyindama 'yı daha ilk maçından çöp ilan ettiler şimdi Luyindama ile yatıp kalkıyorlar, bu futbol ulemaları Diagne 'yi de çöp ilan etmişler. Nasıl güzel 1 haftada bir futbolcunun çöp olup olmadığını şıp diye anlıyorsanız scout ekibine girin Galatasaray 'a bir faydanız olsun yeni Marcao 'ları siz bulun

Yahu el insaf biraz sabredin elinize ne geçiyor tüm sosyal medya üzerinden Diagne 'ye saldırıyor herkes adamın instagram sayfasını zaten daha önce kapattırdı taraftar bir defa şimdi de sürekli instagram hesabından sayıp sövüyorlar elinize ne geçiyor ki ? şurada kalmış 12 hafta belki de bu adamın atacağı goller ile şampiyon olacağız ama yok illa 1 hafta içinde adamı çöp ilan edip saldırmamız gerekiyor değil mi ? çünkü Diagne çöp deyip hakaret edince Galatasaray kazanacak şampiyon olacağız değil mi ? o Diagne 'ye hakaret eden taraftar çıkıp oynar artık ligin final döneminde ...

Takim diagneye ve mitroya pas vermiyor,diagne dalar gibi bunlara.
Marcaoya geldi kizdi macta.

+ olarak şunu da eklemek isterim bu adamın disiplinsiz olduğuna sonuna kadar katılıyorum saha içinde rakibe saçma müdahalelerinin savunulacak bir hatası yok ama biz bu adamı 1 seneden beri Kasımpaşa 'da izliyoruz zaten adamın disiplinsiz olduğunu bile bile almadık mı bu adamı ? yahu adamı aldığımızda Diagne rakibe tükürdüğü için 4 maç + King kong maskesi takarak sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için toplam 5 maç cezası yok muydu ?

Şimdi adamın disiplinsiz olduğunu yeni öğrenmiş gibi davranmayın adam alınırken "oooo Mbaye Diagne" diye davranan ortalığı bayram yerine döndüren taraftarlar şimdi "disiplinsiz" deyince kusura bakmayın haklı olsanız bile omurgasız bir duruş...

Bu alınacağına keşke Gomisin maaşı arttıtılsaydı diyince kızıyorsunuz. Bomboş topçu.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu alınacağına keşke Gomisin maaşı arttıtılsaydı diyince kızıyorsunuz. Bomboş topçu.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi reis hemen zaman makinesine atla 23 Ağustos 2018 tarihine dön ve Gomis 'in satılmasına mani ol yönetimi de zam yapılıp adamın takımda kalması konusunda ikna et hatta elin değmişken benim hatırıma 16 Temmuz 2009 tarihine de dön Cassio Lincoln 'ün takımda kalmasını sağla çok özledim kendisini

Yahu anlamamak konusunda niye ısrar ediyorsunuz oldu bitti hepsi şimdi elimizdeki adamı çöp ilan edip şöyle olsaydı böyle olsaydı demek ile eline ne geçiyor ? sitemim sana değil reis yanlış anlama benim derdim genel olarak tüm sosyal medya da futbolcularımıza olan davranış. Millet elindeki futbolcuyu pamuklara sarar biz çöp ilan edip sosyal medya hasabına girip adama hakaret etmeyi asli görevimiz haline getirmişiz

Şurada kalmış ligin finali niteliğinde 12 maç. En ileride Diagne 'den en geride Muslera 'ya kadar herkese sonsuz destek olmamız gerekiyor ...

Sırf alınması için forvet forvet diye bas bas bağırılınırsa böyle çakarlar bize işte her şeyin bir usulü süreci vardır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İplikleri kafandan çıkar
Mal mal kart görme
Kendini yere atıp durma
Önüne gelen uygun pozisyonlarda Gol at

kâfî.
süperstar olmana gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt