Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.323
- 4.843
pato hıyarı gelseydi oyun yapımıza da uyardı. aldık başımıza bi bela uğraş dur şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne zaman salacan beni?Bu post sonrasi astronomik 1 bedel ile satılacaktır desem ne dersin ustad?
Sorun bunun yetersiz olmasından ziyade adamın hiç bir şekilde bizim oyun yapımıza uymaması.
Hoş ortada bir oyun yapısı var mı o da tartışmaya açık.
Ama net bir planlama hatası var bu herifin transferinde. Bizim takımda kanatlardan ortalar namına zerre birşey yok. Takımda kanat oyuncusu bile yok. Feghouli kanat hariç her yerde, Onyekuru ise zaten ayrı bir ağır vaka.
Buna rağmen gidip Diagne yi alıyorsun. Bizim kadar enayi bir kulüp yok dünya da.
sent via GSC
Bu aralar pesindeyim ustad, Mahir ile aram limoni maalesef ://Ne zaman salacan beni?
Frankfurt Haller'i 7 milyona alirken biz Kasimpasa'nin forvetine 10 milyon euro verdik. Eren'e de 4 vermistik. Her gecen sene daha fazla kaziklaniyoruz Kasimpasa'dan.
iyide diagne sadece onyekuruyu 2 kere pozisyona soktu koşu yoluna paslarla . kesinlikle onyekuru ve beklerin performansıda bi düşüş var bunun nedenide yorgunluk fizik olarak hazır olmamaları sakatlıklar vs . diagnedede aynı sorun var devre arası kampı yapmaması 4 maç ceza maç eksigi , taraftar tepkisi şuan anormal derecede bu olay zaten fizik olarak yorgun diagneyi mental açıdanda yormuş olabilir . biraz kendi haline bırakmak lazım .Oyun kalitesi babında diyorum da uzun uzadıya yazamayacağım. Kısaca Feghouli'nin içe kat ettiğinde pas istasyonu bulamaması gibi, Onyekuru'da aynı keza içeri harektleniyor ancak hiçbir pas alternatifi yok. Bu durumlar da her pozisyonda top kaybıyla sonuçlanıyor. Sinan varken çok daha iyiydi Onyekuru, tabi uçup kaçmıyordu yine de etki anlamında en azından.
nerdesin be adam gelde iki diagne savunak ?net bir sekilde iyi herif
?nerdesin be adam gel de iki diagne savunak ?
Bizim kondisyoner Selçuk ile uğraşana kadar bence Diagne ile uğraşsın çok daha acil bu Diagne 'nin toparlanması gerekiyor fizik & kondisyon olarak ...