Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pato hıyarı gelseydi oyun yapımıza da uyardı. aldık başımıza bi bela uğraş dur şimdi

Sorun bunun yetersiz olmasından ziyade adamın hiç bir şekilde bizim oyun yapımıza uymaması.

Hoş ortada bir oyun yapısı var mı o da tartışmaya açık.

Ama net bir planlama hatası var bu herifin transferinde. Bizim takımda kanatlardan ortalar namına zerre birşey yok. Takımda kanat oyuncusu bile yok. Feghouli kanat hariç her yerde, Onyekuru ise zaten ayrı bir ağır vaka.

Buna rağmen gidip Diagne yi alıyorsun. Bizim kadar enayi bir kulüp yok dünya da.

sent via GSC

Kanatsızlık sorun ,top getiremiyoruz sorun lakin bu adam gol atamıyor diye elestirilmiyor çünkü bu herifin oyuna katkısı sıfır,dün aksam 2-3 pozisyonda hucumda iken top yanındaki adamda rakip ceza sahasına bir kac metre mesafede takım oraya girmeye calışırken bu adam eli belinde... bu korkunc bir durum,sen golcusun takım didiniyor ve sen rakip ceza sahasina hareketlenmiyorsun bile.... tekrar ediyorum sorun gol atamamasî degil sorun bu adamın bomboş bir cuval olması.

Gomis hareketsiz dedik ama bu ondan da beter daha genç olmasına rağmen.

Diagne bize uyum sağlamak zorunda. Dünyada ortaya dayalı bir oyun artık yok. gol atamayabilir ama ayakta duramayacak kadar kötüyse kendine bakmıyor demektir. dün sarhoş falan çıktı dedim bir ara.

Frankfurt Haller'i 7 milyona alirken biz Kasimpasa'nin forvetine 10 milyon euro verdik. Eren'e de 4 vermistik. Her gecen sene daha fazla kaziklaniyoruz Kasimpasa'dan.

Saçını sakalına s*çtırma adam gibi oyna!

Frankfurt Haller'i 7 milyona alirken biz Kasimpasa'nin forvetine 10 milyon euro verdik. Eren'e de 4 vermistik. Her gecen sene daha fazla kaziklaniyoruz Kasimpasa'dan.

Devre arası mecbursun ama ben yönetimin yerinde olsam bize uygun bir forvet ararım simdiden. diagne muhtemelen 30 gol atacak ve fena bir piyasası olmayacak.

Birde kanatta Sinan ile denemeliyiz. Feghouli ve ya Emre forvet arkası. Aldık bikere adamı. Olabildiğince gol attırıp araplara itelemeliyiz.

Ve en mühim konu: Fatih Terim, Allah rızası için transfere burnunu sokma. Yeter artık bu kulübe yaptırdığın transfer hataları.

Bundan sonra bu adamdan iyi oyun beklemeyin. Gidip kufur ediyorlar adama ulan ne dallagalak bir milletiz ondan bir bok olmaz bizden. Ne oyuncu oynar nede bu taraftar akillanir.

O kufur edenler en buyuk zarari veriyor takima.

Oyun kalitesi babında diyorum da uzun uzadıya yazamayacağım. Kısaca Feghouli'nin içe kat ettiğinde pas istasyonu bulamaması gibi, Onyekuru'da aynı keza içeri harektleniyor ancak hiçbir pas alternatifi yok. Bu durumlar da her pozisyonda top kaybıyla sonuçlanıyor. Sinan varken çok daha iyiydi Onyekuru, tabi uçup kaçmıyordu yine de etki anlamında en azından.
iyide diagne sadece onyekuruyu 2 kere pozisyona soktu koşu yoluna paslarla . kesinlikle onyekuru ve beklerin performansıda bi düşüş var bunun nedenide yorgunluk fizik olarak hazır olmamaları sakatlıklar vs . diagnedede aynı sorun var devre arası kampı yapmaması 4 maç ceza maç eksigi , taraftar tepkisi şuan anormal derecede bu olay zaten fizik olarak yorgun diagneyi mental açıdanda yormuş olabilir . biraz kendi haline bırakmak lazım .

Emre 'yi Diagne 'ye olabildiğince yakın oynatmamız gerekiyor V.Love 'ı gol kralı yapan performansın kilit ismi Emre 'ydi şimdi de Diagne ile deneyelim bir

Hem kendisi çok gol pozisyonuna girer hem de Diagne 'nn etkinliğini arttırır diye düşünüyorum

Diagne
Belhanda-Emre-Feghouli

Dörtlüsünü bir deneyelim olmadı sol kanada Yunus 'u alıp deneyelim bir şansımızı. Hatta gerekirse kanatsız oynayalım ama Emre ve Diagne ikilisi üzerinden bir hücum planı kurgulayalım. İkisi de muazzam skor üretebilecek adamlar ...

Bizim kondisyoner Selçuk ile uğraşana kadar bence Diagne ile uğraşsın çok daha acil bu Diagne 'nin toparlanması gerekiyor fizik & kondisyon olarak ...

akhisar maçı bizimle 5. Maçı olacak bakalım o maçta diger 4 maçtaki gibi umursamaz olmaya devam ederse saçından tutup ilk onbirin dışına atılıp kostas oynamaya baslamalı

Hiç uzatmaya gerek yok.Hadi başımızdaki çapsızlar akıllanmadı.Siz bari yapmayın.
Biz taraftarlar olarak doğru tepkiyi vermediğimiz sürece başımızdaki sırf reklam uğruna gelen bu başkan ve yöneticiler akıllanmaz.Galatasaray bunların umurunda olmaz.

sanki tek sorunumuz forvetmiş gibi sadece forvet forvet diye bağıran adamların suçudur bu 10 milyonluk fiyasko.Belki biraz daha etkili olur katkıda sağlayabilir.Fakat bu paralara çok daha kaliteli oyuncular bulunabilirdi.Ama taraftar öyle anlamsız bir baskı oluşturdu ki baktılar beceremiyorlar alın size ligin golcüsü dediler.Burunlarının dibindeki adama parayı bayıldılar.
Şuna inanın o bizim beklediğimiz kalite bu adamda olsaydı kasımpaşa yönetimi 10 milyona nah bırakırdı.Adamlar takla ata ata verdiler oyuncuyu.Çünkü onlar biliyor bu kadar etmeyeceğini.

Senelerdir aynı hatalar yapılıyor.Gerçekten inanılmaz.Ben artık bunların hata olduğunu kabullenemiyorum.Ya cebe para indiriliyor yada başımızdakilerin Galatasaraylılıkla alakası yok.

Hepsini geçtim balotelli gibi çok yetenekli olursun ama sorunlu olursun idare ederim dersin.Bu adamda öyle üst düzey yetenek falan göremiyorum.Ve üzerine sorunlu..Böyle giderse bu klüp düzelmez batar.Bu çok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt