Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne olsa orta açılmaz Diagne yok sezon da en çok orta açtığımız maçı oynadık peki bu iş nasıl olacak :D

Dün akşam neden oynamadı bu şophar?

Herif şimdi de sakatlanmiş,ve Erzurum maçinda da olmayçakmiş. Fizik durumundan belliydi zaten, Bence bu sezonu unutalim, belki seneye iyi bir kampla faydali olur. Artik tüm umutlar Mitroglou‘da ne yazik ki

Barcelona önünde İspanya Süper Kupa'da gördüğü kırmızı kart sonrası 5 maçlık ceza alan Ronaldo, bu cezadan sonra ligde çıktığı karşılaşmalarda bekleneni veremedi
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynadığı üç maçta gol bulamayan
_

Dünyanin en iyi oyunculari bile bazen böyle dönemlerden gecerken medyanin algisina geldiniz ya helal olsun lan
Sizden ala düsman yok galatasaraya valla.

zaten kasimpasa'da atti tum gollerini.
acik sahada gol atmakla, yerlesik defansa karsi pozisyon alabilmek cok farkli meziyetler mr.mantikli

fb macinda attigi gollere ,bjk macinda attigi gollere ,basaga attigi gole bak bakiyim bos kaleye mi ,acik alanda mi atiyor golleri.

Sadece topla bulusturmak bu kadar.

fb macinda attigi gollere ,bjk macinda attigi gollere ,basaga attigi gole bak bakiyim bos kaleye mi ,acik alanda mi atiyor golleri.

Sadece topla bulusturmak bu kadar.
ben kapali defanslara karsi oynayamaz, buyuk takim golcusu olamaz diyorum, senin verdigin orneklere bak.
fb,bjk ve basak'in kasimpasa'ya karsi kapali defans yaptigini mi iddia ediyorsun yani anlamadim

ben kapali defanslara karsi oynayamaz, buyuk takim golcusu olamaz diyorum, senin verdigin orneklere bak.
fb,bjk ve basak'in kasimpasa'ya karsi kapali defans yaptigini mi iddia ediyorsun yani anlamadim

kontra atakda mi atti o golleri ,dostum sen futbol izleme.

Akhisar macinda olsaydi o kapali defansa 2 gol atardi.

kontra atakda mi atti o golleri ,dostum sen futbol izleme.

Akhisar macinda olsaydi o kapali defansa 2 gol atardi.
acik/bos alan buldugu icin atti evet.
neyse, uzatmaya gerek yok, tartismaya bile degmez, diagne buyuk takim forveti olamaz. o fundamental ve zekaya sahip degil. bunu sen de biliyorsun da duygusal yaklasiyorsun sadece olaya.

acik/bos alan buldugu icin atti evet.
neyse, uzatmaya gerek yok, tartismaya bile degmez, diagne buyuk takim forveti olamaz. o fundamental ve zekaya sahip degil. bunu sen de biliyorsun da duygusal yaklasiyorsun sadece olaya.

10 milyon olmazdi evet ama iste o laz bize olumu gosterdi sitmaya razi etti.
Bundan sonra diagneye kufur etmek yerine yaparsin ,yaptin demek.

Fizik kondisyon olarak Galatasaray'da olan çalışma sistemi Kasımpaşa'dakinden farklı olduğu için zorlanma yaşamış. Zamana ihtiyacı olduğu söylenmiş Mehmet Demirkol'a, programda açıkladı.

Fizik kondisyon olarak Galatasaray'da olan çalışma sistemi Kasımpaşa'dakinden farklı olduğu için zorlanma yaşamış. Zamana ihtiyacı olduğu söylenmiş Mehmet Demirkol'a, programda açıkladı.
Normal . Zaten kampa yetismeyen hic bir Oyuncuys laf edemem . Düzelecek alisa alisa

futbolcuların başlıklarına gelip sistematik bir biçimde yıpratmaya çalışan bazı akli dengesi bozuklar var. Bunların aklı da bozuk olduğu için laf anlatmayla baş edemedik. Çöpleri kovaları tek tek raporladık yine baş edemedik. Tek çareyi engellemekte buldum. Hergün foruma giriyorum diye ben bk çukuruna mı girdim diye düşünürken şuan forum çiçek bahçesi oldu. Gördüğüme engeli basıyorum, tavsiye ederim. raporlamayla uğraşmayın.

ligin ilk yarısı öyle veya böyle 20 gol atmış adam nasıl çöp olabiliyor, eleştirelim de hırsını tekniğini vs. bi işte çalışıp diğerine geçince bile 1 ay bocalayıp ortama alışamıyorsun. kaldıki bu oyun aktif bir oyun, bir şeyleri ezberlemek gerekiyor. Ben diagneden verim alsak bile %100 verim alacağımızı da düşünmüyorum. Bu takım tam kadro yaz kampı geçirip hep beraber yükleme yapılıp taktik çalışmadığı sürece bu kadrodan verim alamayız. Sizin işyerndeki arkadaşlarınızla haftasonları halısaha maçı yaptığınız gibi olmuyor bu işler. ftye kızıyorduk da adam gerçek manada futbolu biliyor, bunlara kalsa diagne de alınmazdı, elimizdeki belhandayı da yollarlardı, muslerayı da linç ederlerdi, serdara da ölüp biterlerdi.

FT bundan sonra ne yaparsa yapsın, eleştirmeden önce bir durup bakmak lazım, bu adam futbolun içinde, neden bu kararı vermiş diye gerçekten durup düşünmek gerek. umarım forum daha fazla çukura dönmeden bu hal vaziyet düzeltilir, şimdilik kendi çapımda temizlik yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt