Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saclar agırlik yapiyodu belki hafiflemistir bu arada Gomisten hizli deniyordu ama Diagne Gomisin yaninda kablumbaga kalir

içerideki maçlarda gol atar umarım yoksa 10 milyon götümüzde patlayacak

Ayakta duramıyan forvet türkiye liginden yabancı oyuncu alıpta hayrını ne zmn gördük güzel kazık

Emin olun bu adam Kasımpaşa’da böyle değildi ne olduda bu kadar rezil duruma geldi anlamakta güçlük çekiyorum

Emin olun bu adam Kasımpaşa’da böyle değildi ne olduda bu kadar rezil duruma geldi anlamakta güçlük çekiyorum
Küçük takım futbolcusu demek ki.

Oluyor böyleli maalesef. Amrabat Kayseri'de uçuyordu mesela. Bizde sadece vasat üstü bir katkısı olmuştu.

Tüm takim ona claismadigi an ve 3 mact bir penalti atmadigi an nepicim forvet oldugu belli oldu.

Seni getiren umarim simdiden araplarla ve cinlere kontak kurmustur seni yazin satmak icin. Bari 3 milyon sampiyonluk primi ödemeden kurtuluyoruz sayende.

bu adamın görüntüsü normal değil

büyük takıma gelip patlayan çok oyuncu oldu da bu herif ayakta duracak vaziyette değil. burada başka bir şey var.

space jam'deki yeteneği alınmış basketbolculara döndü herif.

kötü oynamak başka fiziksel olarak tamamen iptal bir görüntü vermek başka şey.

polisin birini kafasından vurmus ısınırken şikayet etsek paramızı geri alırız belki

5 e araplara satabilir miyiz acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala iş yapma şansını mümkün görüyorum bu Antalya maçında 2 gol falan atması gerek atamazsa iyice krize dönecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt