Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım lafımı yerim ve herkesten özür dilerim ama 100% eminim bu adam tutmayacak bizde. Bizden sonrada hiçbir yerde tutmayacak. Bir şekil iyi bir dönem geçirdi. Kasımpaşada nasıl olduysa. Ondan öncede bir kariyeri yok ve olmayacakta. İsteyenle yemeğine, rakısına, birasına iddiaya girerim

D3YO_sQXsAEvY94.jpg

bu adam daha düzgün giyinmesini bilmiyor, cenazeye airpodla geliyor, antrenman giysileriyle baskana gidiyor.

kiyafet tercihi bile galatasaray'a yakismayacak cinsten. nereden buldular bunu diyecegim ama gidip kasimpasa'dan getirdiler cins herifler.

bundan bir sey olacagi yok gibi. araplara 15e okutup bu dönemi kapatalim. yirtik pantolonlu forvetimiz.

Benim tahminim sezon sonunda Araplara ya da Çinlilere iteleyeceğiz bu herifi. FT'in istediği hiçbir adam alınamayınca bari Diagne'yi alalım, tutmazsa bile seneye en kötü ihtimalle aldığımız paraya satıp yaza da kaynak sağlamış oluruz diye düşünmüşlerdir. Aksi taktirde FT'in bu adamı özellikle istediği ihtimali imkansız geliyor bana. Hepimiz biliyoruz ki FT'in sisteminde savunma en uçtan başlar. Sıfır pres özelliğine sahip, takım oyununda nerdeyse olmayan bir futbolcuya onay vermesine başka bir mantıklı neden bulamıyorum. İnşallah sezon sonuna kadar şöyle 6-7 gol daha atar da STSL tarihinin rekortmeni filan diye kakalarız birilerine. Aksi taktirde ağzında kuş tutsa da Belhanda gibi tartışılmaya devam edecek ve hiç kimseyi tam olarak tatmin edemeyecek.

Belhanda + Diagne paketine toplamda Belhanda'nın kulübüne ödediğimiz başarı bonuslarıyla beraber 19M euro ödedik. En çok para ödediğimiz adamlar en çok tartışılan oyuncular konumunda şu an. Komediye bakar mısın. Sonra kulüp niye batıyor...

adam ilk defa bu seviyeleri gördü. Taraftar da daha 3.maçtan adamı gömünce malesef bunun kafa bitti.

Bu sene ben artık pek bir şey beklemiyorum. Mitroglou ile bu seneyi bitirmek lazım. Seneye kampta hoca eğitmeye çalışacak. Başarırsa devam, olmazsa yeni forvet almamız lazım.

adam ilk defa bu seviyeleri gördü. Taraftar da daha 3.maçtan adamı gömünce malesef bunun kafa bitti.

Bu sene ben artık pek bir şey beklemiyorum. Mitroglou ile bu seneyi bitirmek lazım. Seneye kampta hoca eğitmeye çalışacak. Başarırsa devam, olmazsa yeni forvet almamız lazım.
adam juventusda oynamadi mi gencken?
Ben eger kalirsa kisa kadar zaman taniyacagim kendisine (aynisini Fegh icinde yaptim, yanilmadim). Olacak

bu adam daha düzgün giyinmesini bilmiyor, cenazeye airpodla geliyor, antrenman giysileriyle baskana gidiyor.

kiyafet tercihi bile galatasaray'a yakismayacak cinsten. nereden buldular bunu diyecegim ama gidip kasimpasa'dan getirdiler cins herifler.

bundan bir sey olacagi yok gibi. araplara 15e okutup bu dönemi kapatalim. yirtik pantolonlu forvetimiz.

Topculuguyla kiyafetlerinin ne alakasi var?

Neymar ortalikta nasil dolasiyor gordun mu?

Haute couture 2019'da boyle, hosuna giderse.

adam juventusda oynamadi mi gencken?
Ben eger kalirsa kisa kadar zaman taniyacagim kendisine (aynisini Fegh icinde yaptim, yanilmadim). Olacak

oynamadı. Sadece 1-2 tane hazırlık maçına çıktı. Büyük ihtimal biz bunu ucuza alalım, kiralayalım,tutarsa iyi kar ederiz mantığı ile almışlar.

S.Arabistan, Macaristan'da oynadı. 26 yaşına kadar kayda değer başarısı yok. Haa bu demek değil ki kötü oyuncu. Burada en çok isteyenlerden biriyim.

Ancak taraftar hemen ilk maçından 2-3 tane atsın istedi. Adam bunu yapamayınca baskıyı kaldıramadı.

oynamadı. Sadece 1-2 tane hazırlık maçına çıktı. Büyük ihtimal biz bunu ucuza alalım, kiralayalım,tutarsa iyi kar ederiz mantığı ile almışlar.

S.Arabistan, Macaristan'da oynadı. 26 yaşına kadar kayda değer başarısı yok. Haa bu demek değil ki kötü oyuncu. Burada en çok isteyenlerden biriyim.

Ancak taraftar hemen ilk maçından 2-3 tane atsın istedi. Adam bunu yapamayınca baskıyı kaldıramadı.
juventusa 3. ligde 1 sezonda 30 küsür gol attıgı için alındı sanırm

Bu öküzü alacağımıza Doukara yı alsaydık keşke

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonunda adam akilli orta , pas gorursek , min. 2 golu var

Bundan gol bekleyen ........ ...... beklesin daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt