Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat oynuyor.Eren daha iyiydi durumun kötülüğünü siz düşünün artık.

Hangi acilardan daha iyiydi? Neyi daha iyi yapiyordu sahada?

Aktarayım daha iyi kafa topu alıyordu daha iyi duvar olup takımı hücum bölgesinde tutuyordu daha iyi pres yapıyordu ve en önemliside daha güçlüydü.Bunları anlatırken cagneye göre tabi Erende leş ötesi idi.Cagnenin durumunu kendin düşün şimdi.

Aktarayım daha iyi kafa topu alıyordu daha iyi duvar olup takımı hücum bölgesinde tutuyordu daha iyi pres yapıyordu ve en önemliside daha güçlüydü.Bunları anlatırken cagneye göre tabi Erende leş ötesi idi.Cagnenin durumunu kendin düşün şimdi.

Enteresan bir dusunce. Diagne'den o veya bu sebeple memnun olmamayi anlarim ama Eren'den kotu gormek garip geldi.

Sen Diagne diye baskasini mi izliyorsun, yoksa ben mi baskasini izliyorum, bilemedim.

Erenle diagne kıyaslaması yapmak saçmalık ötesi eren rakip defans gibiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Enteresan bir dusunce. Diagne'den o veya bu sebeple memnun olmamayi anlarim ama Eren'den kotu gormek garip geldi.

Sen Diagne diye baskasini mi izliyorsun, yoksa ben mi baskasini izliyorum, bilemedim.

Sadece eren değil sinanda daha iyi.Sen diagnede izleyip ne gördün onu anlamadım adam leş ötesi bir forvet.10 milyonluk kazık.1.93 boyu var kız gibi kafa vuruyor.Hadi abarttım diyelim erenden daha fazla ne yapıyor bu adam.Penaltı attırmak için aldıysak erende atıyordu zaten.Boşuna kendimizi kandırmayalım bu adamdan cacık olmaz.

yok pozisyon hazırlanmıyormuş, yok top atılmıyormuş hepsinin boş olduğunu bu maç gördük.
Belki ilerleyen maçlarda çoğu pozisyonu gole çevirecek.Ama bu onun bizim takımda oynayabilceğini göstermez.
Hani 3,5 milyona alsan eyvallah dersin..Ama bu adama 10 milyon vermek istifa sebebidir.

Valla dün 2-0dan sonra baya iyi oynadi
Hava topu kazandi, duvar oldu bayada top dagitti

Ulan biz başka maç mi izledik. Diğer maçlara oranla çok daha iyiydi. Burda her sezon bir adam gömülür. Bu sezon iki kişi gömülüyor. Diğeri de Belhanda.
Fernando da Diagne de dun fena degillerdi. En cok gomulen ikilisi olmus. Bir taktik mi, tam takariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt