Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Milyon verdiğimiz adamı beğenmeyince suç taraftarda oluyor tabi.

Biz Bayerniz ya 10 Milyon ne ki çerez parası bizim için, taraftar o kadar para verdiğimiz bir adamdan nasıl memnun kalmaz bu nasıl olur. Süperligimizin süper ötesi gol kralı sonuçta.

sent via GSC
Yoo, beğenmeyebilirsin elbette. Ben de beğenmiyorum ve sezon sonunda satılması gerektiğini düşünüyorum. Ama 6. maçına yeni çıkan adamı gidip şampiyonluk düzlüğünde ıslıklamanın adı net APTALLIKTIR.

Yoo, beğenmeyebilirsin elbette. Ben de beğenmiyorum ve sezon sonunda satılması gerektiğini düşünüyorum. Ama 6. maçına yeni çıkan adamı gidip şampiyonluk düzlüğünde ıslıklamanın adı net APTALLIKTIR.

Ben isliklanmasi gerekiyordu veya isliklanmasi dogruydu diye birsey mi dedim de bunu bana söylüyorsun.

dün sanırım ilk kez bu kadar beslendi. Mariano'nun çevirdiği topu atması gerekirdi. Bu 3 gol ona özgüven getirmiştir artık. Fener maçı kendisi için net bir belirleyici olacak. İlk yarıda KPaşa ile o statta 2 gol atıp, 1 penaltı kaçırmıştı.

Instagram'in afedersiniz g*t deliği yorumlar kısmıdır. Şahsen popüler bir hesabım olsa yorumlar kısmını hiç dikkate almazdım. Beyinsiz insanların yorum yaparkenki özgüveni beni şaşırtıyor.

Onun dışında Diagne'nin goller atması beni çok mutlu ediyor. Sana inandık Diagne. Böyle devam.

you are amazing diagne we are so happy to get a player like you in our team!!
what a performance:
40 play
38 goal
5 assist

you will make us turkish superlig champion!!

(caktirmayin buda burda kalsin)

Satalim falan diyoruzda Fatih hoca Diagneyi yollamaz. Nasil forvetsiz oynadik yarim sezon, bunu aklimiza getirelim. Hoca baska forvet garantisi olmadan yollamaz Diagneyi. Yonetiminde kaliteli bir forvete çapı yetermi göreceğiz

you are amazing diagne we are so happy to get a player like you in our team!!
what a performance:
40 play
38 goal
5 assist

you will make us turkish superlig champion!!

(caktirmayin buda burda kalsin)
Mbaye Niange strzelił w dzisiejszym spotkaniu dla Galatasaray 3 bramki, łącznie w Super Lig ma 26 trafień. Po sezonie pewnie transfer do innej ligi. buda kalsın burda :)

Hep ceza sahasina direk diksen carpar gol olur demistik, hakliymisiz.

Ben bunu senin özelinde söylemedim. Fakat fikrini belirtme şeklin sanki büyük çoğunluğun ufak bir kesime Diagne'yi beğenme zorunluluğu dayatıyormuş gibi olmuş.
10 Milyon verdiğin adam uçacak.

Burası Türkiye, her zaman bir oyuncuya 10 Milyon veremiyoruz. Bizim icin büyük paralar bunlar.

sent via GSC

Maçta en azından çabaladı fena değildi.2'ye birlerde iki tane de güzel top indirdi. Linnes çok iyiydi muazzamdı ama sol ayaklı bir Linnes olsaydı Diagne'ye tertemiz iki gol daha attırırdı. Sıfırdan Diagne bomboşken iki top geldi ama ayağına ters geldiği için açamadı.

Eleştiren arkadaşlar olacak evet 10M için genede yetmez. Ve fiziğini Kasımpaşa'daki gibi kullanmıyor hala , tutuk bir yaklaşımı var.

bitiricilik konusu biraz can sıkıo yaw

Avrupa 'nın 5 büyük ligi ve STSL 'yi göz önüne alırsak liglerinde Diagne(26 gol) 'den fazla gol atabilen santrafor sadece Mbappe(27 gol) var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt