Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Altın Ayakkabı 2018/19 adayları

1) Messi (66)
2) Mbappe (54)
3) Quagliarella (42)
4) Piatek (42)
5) Lewandowski (42)
6) Zapata (40)
7) Suarez (40)
8) Diagne (39)
9) Ronaldo (38)
10) Aguero (38)

(Puanlama, oyuncuların yer aldığı ligin katsayı puanına göre hesaplanıyor)

D3ot1WWX4AAWqxh

Sirf bu istatistik icin sezon sonu araplar ve çinlerden 10m+ teklifler kesin gelir de, ben Premier League takimlarindan da teklif bekliyorum.

Ronaldoyu geçmiş ulan adam, sene soru Araplara iteleriz. 20 milyona satarız.

Bu adama acayip güveniyorum fener maçında inşallah yanıltmayacak da beni 2 tane saplayıp galibiyeti getirecek hatta şampiyonluğun kapısını da açacak ...

Avrupa 'nın 5 büyük ligi ve STSL 'yi göz önüne alırsak liglerinde Diagne(26 gol) 'den fazla gol atabilen santrafor sadece Mbappe(27 gol) var
Dünya üzerinde, bir oyuncunun ligin bitmesine 7 hafta kala 26 gol 3 asist rakamına ulaşıp performansının tartışma konusu yapıldığı tek takım zaten GS olabilirdi. :D

Dünya üzerinde, bir oyuncunun ligin bitmesine 7 hafta kala 26 gol 3 asist rakamına ulaşıp performansının tartışma konusu yapıldığı tek takım zaten GS olabilirdi. :D
Adam Ronaldo 'yu geçmiş Altın Ayakkabı sıralamasında üstelik Ronaldo'nun ligde attığı goller 2 ile çarpılırken Diagne 'nin 1.5 ile çarpıldığını hatırlatalım :unsure:

Cok gol atti diye elestirilmeyecekse Burak'a niye sövüyorduk toplu halde. O da cok gol atiyordu.

Bu hafta bir tık kendine gelmiş ama yeterli değil.

Daha çok istemeli, daha çok oyunun içinde olmalı.

Hep canlı izlemeden yorum yapmayayım dedim fakat Antalya ve Malatya maçlarında gittim canlı izledim.

Topsuz oyunda leş ve bir adam bu işi yani topsuz oyunu beceremiyorsa büyük takımda oynayamaz.

Hani orta gelmiyor diye savunuyorsunuz ya heh sorun şu ki orta sana gelmez senin olduğun bölgeye gelir sen öne çıkıp vurmaya çalışırsın.

Peki bizim golcü ne yapıyor? Stoperlerin arkasına saklanıyor. Bakın 3 net pozisyonda topla buluşturduk üçünüde dışarı vurdu.

Dikkatinizi çekiyorum bizim oyuncular buluşturdu yani Diagne girmedi pozisyona.

Gomis olayı farklı ayrılık gerekiyordu oldu ama adam topçuydu.

Yalancı koşular, ön direğe hareketlenmeler, gol için resmen yırtıyordu bir tarafını kaç kere canlı izledim hakkını teslim etmem lazım.

Bu ne yapıyor? Olduğu yerde top gelmesini bekliyor... Gelenleri de kaçırdı zaten.

Oyun içinde pas falan filan bunlara hiç girmiyorum çünkü seviyesi yerlerde...

10 milyonluk güzel bir kazık. İnşallah sezon sonunda aldığımız rakamlara teklif bulabiliriz.

Maicon'nun fb'ye 90'da vurduğu frikik direkten dönmeyip gol olsaydı elbette sevinecektik fakat bu Maicon'un kötü stoper olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. O top içeri girdi diye burada bir çok adam Maicon'a tapacaktı ama öyle değil işte futbol...

Bu takımın bir seviyesi var ve Diagne bu seviyenin maalesef altında. Kadıköy'de gol atarsa sevineceğiz ve yine kötü oynarsa eleştireceğiz iyi oynarsa zaten bu taraftar hakkını teslim eder kimse merak etmesin...

Son düzenleme:
Cok gol atti diye elestirilmeyecekse Burak'a niye sövüyorduk toplu halde. O da cok gol atiyordu.
Yine olayı yanlış anlamışsın. Kimse Diagne bu kadar gol attığı halde eleştirilmesi saçma filan demiyor. Tam aksine, olayın ilginçliğine dem vurmaya çalışıyor. Dünya üzerinde lig bitmeden 26 gol rakamına ulaşıp performansının eleştiri konusu yapıldığı başka bir oyuncu duydun mu hiç? 26 golden bahsediyoruz yahu. 5 değil 10 değil. 26. 26 tane gol atan bir oyuncumuz var ama yeteneklerini ve performansını tartışıyoruz biz. Olay bu.

Yine olayı yanlış anlamışsın. Kimse Diagne bu kadar gol attığı halde eleştirilmesi saçma filan demiyor. Tam aksine, olayın ilginçliğine dem vurmaya çalışıyor. Dünya üzerinde lig bitmeden 26 gol rakamına ulaşıp performansının eleştiri konusu yapıldığı başka bir oyuncu duydun mu hiç? 26 golden bahsediyoruz yahu. 5 değil 10 değil. 26. 26 tane gol atan bir oyuncumuz var ama yeteneklerini ve performansını tartışıyoruz biz. Olay bu.

Haklisin ama 26 golun 6'sini bizim icin atti sadece

O da etkili oluyor

Ha yine de gommenin bir mantigi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt