Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok gol atti diye elestirilmeyecekse Burak'a niye sövüyorduk toplu halde. O da cok gol atiyordu.

Eleştiri olur olmaz değil ama kalmış şurda 5 6 maç lig bitsin söversiniz istediğiniz kadar adamın zaten kafa kırık böyle iyice değişik bir hal alıyor köprüyü geçene kadar destek lazım bence.

Yine olayı yanlış anlamışsın. Kimse Diagne bu kadar gol attığı halde eleştirilmesi saçma filan demiyor. Tam aksine, olayın ilginçliğine dem vurmaya çalışıyor. Dünya üzerinde lig bitmeden 26 gol rakamına ulaşıp performansının eleştiri konusu yapıldığı başka bir oyuncu duydun mu hiç? 26 golden bahsediyoruz yahu. 5 değil 10 değil. 26. 26 tane gol atan bir oyuncumuz var ama yeteneklerini ve performansını tartışıyoruz biz. Olay bu.

Eh Gomis de de tartisiliyordu bol bol o kadar gol atmasina ragmen. Neye sasiriyorsun ki.

Hem Gomis bir de sezon basindan sonuna kadar bizde oynamasina ve o kadar mac kazandirmasina ragmen tartisiliyordu en basitinden.

26 gol attiysa atti, bizdeki yetersiz oyununu bu 26 gol aklamiyor. Performansi da net bir sekilde tartismaya acik. Bana kalirsa az bile elestiriliyor, cuval cuval para ödedik adama.

Eh Gomis de de tartisiliyordu bol bol o kadar gol atmasina ragmen. Neye sasiriyorsun ki.

Hem Gomis bir de sezon basindan sonuna kadar bizde oynamasina ve o kadar mac kazandirmasina ragmen tartisiliyordu en basitinden.

26 gol attiysa atti, bizdeki yetersiz oyununu bu 26 gol aklamiyor. Performansi da net bir sekilde tartismaya acik. Bana kalirsa az bile elestiriliyor, cuval cuval para ödedik adama.
Ben 26 gol atması onu aklıyor demedim. Oyuncunun durumunun ilginç olduğunu belirttim...

Eleştiri olur olmaz değil ama kalmış şurda 5 6 maç lig bitsin söversiniz istediğiniz kadar adamın zaten kafa kırık böyle iyice değişik bir hal alıyor köprüyü geçene kadar destek lazım bence.

Gomis'e penalti kaciriyor diye neler neler söylendi, hem de o adam takimi tasiyordu bir de. Penalti kacirmasi eyvallah kötüydü ama adam performans olarak takimi sirtlayan birisiydi.

Bana kalirsa Diagne geldiginden beri bir kere bile Gomis'in yanina yaklasamadi oyun katkisi olarak. Mesela Gomis'i de 2 kisiyle savunuyorlardi, bununla Diagne yi aklamaya calismak komik geliyor bana.

Ben 26 gol atması onu aklıyor demedim. Oyuncunun durumunun ilginç olduğunu belirttim...

Transfer en basindan hataydi zaten. Zerre planlama yok. Bu adami besleyecek kanat oyuncusu daha dogrusu kanat oyunu yok takimda ama gidip bunu aliyorsun.

26 golden bize faydasi olan 2 gol var.O da Pasa'dayken Basak'a attiklari.Bir de Bursa macindaki penaltisi sayilabilir.Diger gollerinin bize etkisi olmadi.Onun 3'te 1'i kadar oynayan Mitroglu'nun Akhisar macini almisligi ve Erzurum'da asisti var.

Islik tabii ki gereksiz ama elestirilmesi son derece normal.

Haci tribunler Cagne Cagne diye bagiriyor her hafta kacirmasina ragmen.Tribunden boyle destek goren en son topcumuz Melo idi herhalde

Transfer en basindan hataydi zaten. Zerre planlama yok. Bu adami besleyecek kanat oyuncusu daha dogrusu kanat oyunu yok takimda ama gidip bunu aliyorsun.
Bence bu adamı besleyecek bir kanat oyunu olsa bile transfer yine hatalı. 10M vereceğimiz adamın yaptıkları, yapacakalarının teminatı cinsten olmalı. Sakatlık vs olmadığı sürece gözü kapalı bir şekilde bu adam beni taşır diyebilmelisin. Böyle 25-26 yaşına kadar fellik fellik kulüp değiştirip 27 yaşında parlamış adamlara 10M vermek enayilikten başka bir şey değil.

Bence bu adamı besleyecek bir kanat oyunu olsa bile transfer yine hatalı. 10M vereceğimiz adamın yaptıkları, yapacakalarının teminatı cinsten olmalı. Sakatlık vs olmadığı sürece gözü kapalı bir şekilde bu adam beni taşır diyebilmelisin. Böyle 25-26 yaşına kadar fellik fellik kulüp değiştirip 27 yaşında parlamış adamlara 10M vermek enayilikten başka bir şey değil.

10 Milyon vermek zaten tarihimizin en büyük enayiliklerinden biri. Kasimpasanin bedava alip bir sene oynattigi adama 10 Milyon veriyorsun.

Yok kanat etkinligimiz daha fazla olsa bile bence de kesinlikle alinmamaliydi, ben onu oyun plani acisindan söyledim. Eren'e söve söve öldük ama gittik benzerini aldik. Bu herif Eren den daha statik bir de, inanilir gibi degil. Eren bundan daha hareketliydi.

Basindan sonuna kadar affedersin bombok bir transfer.

10 Milyon vermek zaten tarihimizin en büyük enayiliklerinden biri. Kasimpasanin bedava alip bir sene oynattigi adama 10 Milyon veriyorsun.

Yok kanat etkinligimiz daha fazla olsa bile bence de kesinlikle alinmamaliydi, ben onu oyun plani acisindan söyledim. Eren'e söve söve öldük ama gittik benzerini aldik. Bu herif Eren den daha statik bir de, inanilir gibi degil. Eren bundan daha hareketliydi.

Basindan sonuna kadar affedersin bombok bir transfer.
Bir de bakıyorsun, sezon sonunda tarihimizin en büyük bonservisini kazandırıyor... :D Vallahi ihya olurduk.

Alan olsa veren yok ki kardeşim. Yazmayayım dedim dayanamadım.

ya fbyi ya da bizi mahfedecek. Ortasi olmayacak bunun icin. 2 gol ya da kirmizi/facia felan bekliyorum

Belhanda v2 işte!
O 2 maçta bizi yaktı. Bu maçta da Diagne’nin yakacağını düşünüyorum. Penaltı kaçırarak.
cagnenin penaltilarini zaten pek begenmiyorum. Bir kacini da kacirmis (cogu zaman sagina vuruyor). Bence kafasini calistirirsa, hem skrtel, hemde diger oynayani mahfeder. Tek isi ceza sahasinin yakinlarinda durmasi lazim. Hava toplarin alayini alir rahatlikla. Bir de kendini stres altina sokmamasi lazim,. Kpasa'da kac tane golü duvar pasi ile, kendisi topu sürükleyerek atti. Herif mental olarak soku atlatmasi gerek artik

Ligin ilk yarısında zaten Kadıköy 'de 2 tane atmıştı pazar günü de 2 tane daha atacak ve bu sezon fener'e kendi evinde 4 tane gol atmış olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt