Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 veren olursa anlaşalım derhal

Terim'in en büyük kazığı.

O para ile gerçek bir forvet aldirsaydi eger.

Ne erzuruma ne fenere puan kaybetmezdik.

İlk yarı bu kadar istekli oynayıp hareketli göründükten sonra eksik kalmış fener karşısında ikinci yarı hiçbir varlık gösteremedi resmen

Maçta konuşabileceğimiz 2 şey var onlardan biri Onyekuru 'nun golü diğeri Diagne 'nin yoktan kırmızı kart üretmesi

Geri kalan tamamen hakemin alçakça kararları

Top ayaginda oldugu an ve topla yürümeyi istedigi an gözlerimi kanser yapiyor. Hice bu kadar ayagina top yakismayan herif görmedim

Bu adam gelirken nasıl nirimiş diye sadece attığı gollere baktım ve Eren’in Kasımpaşa zamanından daha geride olduğunu gördüm. Şu ana kadar yanıltmadı aşırı vasat. Gomis’le karşılaştırılamaz.

maşa çalsaydı faulü golünü atacaktı penaltıdan

Ben de bu adama iyi diyenlerin hayatlarında ilk defa futbol izlediklerini düşünüyorum.

Bugün biraz daha istekliydi ama kalite oalrak o kadar geride ki anlatılamaz.

Top ayağında iken özellikle bu seviyelerin oyuncu olmadığı çok net belli.

Sene sonu 10 milyon filan hemen gönderelim hemen

İlk devre fena degildi ondan sonra fos

Maçın ilk yarısında oyuna girmeye çalıştı. Top indirip yardım ettiği anlar oldu.

Ama ikinci yarıda Fener eksik kalmanın etkisiyle gömülünce Diagne de bitti.

Bu kadar kolay önlem alınan oyuncudan GS forveti olmaz.

Allah askina su herifi artik top gelmiyor gibi laflarla savunmayin. Bu adam kafa topuna bile sicramaya tenezzül etmiyor cogu zaman.

Bunu söyleyecegim hic bir zaman aklima gelmezdi ama ben yavas yavas Eren'e haksizlik ettigimizi düsünmeye basliyorum.

Ilk yari iyiydi, ikinci yari kotu, kalan maclarda bir kac gol daha atsin da sezon sonu iyi paraya satariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt