Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JAGNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Goal-Setting.jpg
machine-word-icons-450w-697668556.jpg

Ağalar şu adamı övmeyin lütfen rica ediyorum
Bu adamın golcülük ile filan alakası yok
Bu ağır çöp arkadaşımızı sene sonu 5-6'ya okutsak
büyük kar etmiş sayacağım

her turlu 10 teklif gelir ya hic ay yeni oyuncu alissin diye ugrasmadan verip onumuze bakalim

araplara dehleyelim

drogba gelse fark yaratır şu an

Bu adami orta gelmiyor diye savunmak iki yüzlülük bana göre.

Eren'e de orta gelmiyordu, hem Eren bundan cok daha hareketliydi hem ceza sahasinda hem ceza sahasi disinda. Bi ana baci sövmedigimiz kalmisti adama.

Simdiye kadar bu adamin performansini kesinlikle Eren den aman aman daha iyi bulmuyorum.

Bu arada fark eden var mı bilmiyorum ama, taraftarın içine sinmeyen transferlerin büyük bir bölümü hep kıçımızda patlıyor...

Bu arada fark eden var mı bilmiyorum ama, taraftarın içine sinmeyen transferlerin büyük bir bölümü hep kıçımızda patlıyor...
Diagne uzun vadeli dusunuldugu icin alinmadi bence, Tetteh, Pato, Alan ve Ze Luis olmayinca sampiyonluk yolunda liginin golcusunu alalim, 6 ay idare ederiz ve sampiyon olduktan sonra rahatlikla aldigimiz paraya satariz dusuncesi ile alindigini dusunuyorum. Bir kac gol daha atsin, transferinden zarar etmeyiz. Yukarida yazdigim isimlerin hepsi hareketli ve oyunun icinde olan forvetler, yani taraftarin ve hocanin istedigi tarz forvetler ama maalesef olmadi.

"Portekiz sonuncusundan stoper mi alinirr komisyonnnn"
Kendi adıma konuşacak olursam, böyle bir eleştiri yapmadım ben. Tam tersi böyle genç, potansiyelli adamların alınmasını destekliyorum. Marcao alındığında söylediğim tek şey bizim için 4M'un küçük bir para olmamasından dolayı performansı hakkında aklımda soru işaretleri olduğuydu... Fakat 27 yaşındaki Diagne'ye verilen 10M ile, 22 yaşındaki Marcao'ya verilen 4M aynı şey değil. Onu da belirteyim.

yahu ne 5 i ne 10 u adamlar elif elması çöpüne bile 20 istiyor bu adama en az 20 den kapı açılmalı beğenmiiyorsunuz diye adamı bedavayamı verelim.

Kendi adıma konuşacak olursam, böyle bir eleştiri yapmadım ben. Tam tersi böyle genç, potansiyelli adamların alınmasını destekliyorum. Marcao alındığında söylediğim tek şey bizim için 4M'un küçük bir para olmamasından dolayı performansı hakkında aklımda soru işaretleri olduğuydu... Fakat 27 yaşındaki Diagne'ye verilen 10M ile, 22 yaşındaki Marcao'ya verilen 4M aynı şey değil. Onu da belirteyim.

O zaman soyle desen daha dogru olur

"Benim icime sinmeyen transferlerin buyuk bir kismi gotumuzde patliyor"

Ondan sonra bu mevzuya ucuncu bir kisiymis gibi bakip sebebi confirmation bias mi incelemen gerek

yahu ne 5 i ne 10 u adamlar elif elması çöpüne bile 20 istiyor bu adama en az 20 den kapı açılmalı beğenmiiyorsunuz diye adamı bedavayamı verelim.
Elbette bedava vari bir fiyata vermeyelim de, 20 filan hayal bence. Aldığımız paraya satarsak öpün başınıza koyun. Araplar salaklar ama o kadar da salak değiller. Kaldı ki Arap'lar öyle kimseye 20M filan vermiyorlar. Az bonservis ile alabilecekleri adamlara yöneliyorlar. Çünkü yıllık maaşları yüksek tutuyorlar. Misal biz Gomis'den 6M bonservis aldık ama adamlar o parayı hatta belki daha fazlasını 1 yıllık maaş olarak Gomis'e verdiler. 20M'ları filan anca Çin'liler ödüyor ki onlar da ismi dünya çapında bilinen oyunculara. Kaldı ki Çin pazarı da eskisi gibi değil artık. Orada da kısıtlamalar var bir süredir...

Araplar herkesten kazik yiyor ama bizi kazikliyorlar.

Zaten bu herifin bizdeki maclarini izleyen kimse almak istemez. Gollerine kanip alirlarsa iyidir.

O zaman soyle desen daha dogru olur

"Benim icime sinmeyen transferlerin buyuk bir kismi gotumuzde patliyor"

Ondan sonra bu mevzuya ucuncu bir kisiymis gibi bakip sebebi confirmation bias mi incelemen gerek
Belhanda ve Diagne benim söylediğimi kanıtlar nitelikte... İkisine toplamda 19M filan ödedik. En çok para ödediğimiz adamlar takımın en çok eleştirilen oyuncuları konumunda. 19M bizim için City'nin ödediği 60M ile filan eşittir. Olaya öyle bakman lazım.

Elbette bedava vari bir fiyata vermeyelim de, 20 filan hayal bence. Aldığımız paraya satarsak öpün başınıza koyun. Araplar salaklar ama o kadar da salak değiller. Kaldı ki Arap'lar öyle kimseye 20M filan vermiyorlar. Az bonservis ile alabilecekleri adamlara yöneliyorlar. Çünkü yıllık maaşları yüksek tutuyorlar. Misal biz Gomis'den 6M bonservis aldık ama adamlar o parayı hatta belki daha fazlasını 1 yıllık maaş olarak Gomis'e verdiler. 20M'ları filan anca Çin'liler ödüyor ki onlar da ismi dünya çapında bilinen oyunculara. Kaldı ki Çin pazarı da eskisi gibi değil artık. Orada da kısıtlamalar var bir süredir...
Aleksandar Prijovic - Oyuncu profili 18/19 adamlar 2 sezon önce boluda oynayan bu elemana 10 verdiler türkiye liginde 30 gol atmış adama hayli hayli verirler iyi bi rakam örnegin sow 17 ye gitti , ba keza öyle , josef ve guliano örnegide var

Belhanda ve Diagne benim söylediğimi kanıtlar nitelikte... İkisine toplamda 19M filan ödedik. En çok para ödediğimiz adamlar takımın en çok eleştirilen oyuncuları konumunda. 19M bizim için City'nin ödediği 60M ile filan eşittir. Olaya öyle bakman lazım.

Ee anlamadim dediginin ne alakasi var benim dedigimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt