Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray formasıyla ligde attığı gol sayısı 6. Attığı bu 6 golün 4 tanesi penaltı vuruşundan geldi. 1 golü kafayla atarken, diğer attığı golde de top kendisine çarparak girdi. Tabi bu istatistiklerine şaşırmıyorum çünkü bu kadar hareketsiz bir santraforun gol atabilmesi için ister istemez penaltıya ihtiyacı olacaktır. Umarım sezon sonuna kadar daha çok penaltı kazanırız ve Diagne de gol istatistiklerini arttırmaya devam eder. Böylelikle yaz transfer sezonunda, iyi bir teklif karşılığında satmayı başarabiliriz.

D4bBKTJW0AAMJ5L.jpg

Son maclarda bir kac gol daha at kral, senden gelecek bonservis ile gelecek sezonun takimini kuracagiz

Gomisi zam istiyor diye gönderip, sezonun koca ilk yarisini forvetsiz gecirip ve akabinde buna 10 milyon bayilarak yüzyilin malligini yaptik.
Gomis takimda kalsaydi su an acik ara liderdik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal o bu demeyin.
Kendi malımız bu.
Satarken kar yaptıracak bu arkadaş.
Gomis de penaltı atamıyordu. Kritik dönemeçlerde kaçırdığı da oldu.

İyi kötü orada 30 gol yazacak sezon sonu. Biz alacağımız paraya bakalım.

Gscimbom mobil

Suarez barcada ilk başta eleştirildi , higuain juvede ilk başta eleştirildi , aubameyang arsenalde eleştirildi ilk başta umarım buda onlar gibi sonradan açılır bakalım sezon sonuna kadar desteklicem olmassa satılsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suarez barcada ilk başta eleştirildi , higuain juvede ilk başta eleştirildi , aubameyang arsenalde eleştirildi ilk başta umarım buda onlar gibi sonradan açılır bakalım sezon sonuna kadar desteklicem olmassa satılsın

Yahu ronaldo yu bile elestirmislerdi Juveda ilk basta

Yahu ronaldo yu bile elestirmislerdi Juveda ilk basta

Oda aklıma geldi ronaldo sonuçta diye yazmadım ama dogru oda eleştirildi ilk 3 maçında golü yok diye . Aslında bu bizim taraftarın eleştirisi okadar cok forvet bekledikki hermaç 2 tane sallasın istiyor ama cok farklı bi sisteme geldi kendide istiyor bakalım halledicek inşallah

Adam net iyi oyuncu olur formsuz olur elestirirsin ama diagne suanki oyunun ancak bir tik üstüne cikar okadar. Adamin capi bu iste hareketsiz bir bidon. Umarim 30 golu bulurda araplara zarar etmeden satariz. Bu adami yeni sezonda forvet olarak düsünmek korku filimden fatksizdir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pivot santrafor ancak bu kadar olur. Etrafinda donene kadar mac bitiyor.

Onun icin bu tarz forvetlerden nefret ediyorum, modern futboldan artik böyle oyuncularin yeri olmamasi gerek

Elimizde kafa vuruslari iyi olan bir adam var ama fatih terim ne yapiyor 1 tane orta actirmiyor takima .oyun sıkistiginda diyorum bak oyun gorusu demiyorum .
Siz daha cok bok atin .

O değilde bu adam kalan maçlarda patlama yapıp kalırsa bizde komple elde patlayacak. Sebebi: 26 gollük piyasası var bu sezon. Kalsa seneye yarsını görür penaltılarla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt