Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penaltılar olmasa istatistik de yerlerde sürünecekti basın paramparça ederdi yönetimi ve kulübü ...Sezon sonu en az zararla yollar ayrılmalı...

o degilde bu adam ciddi ciddi bildigin Gomisin okadar savasarak mücadele ettigi gol sayisini gececek resmen, bu bafeye ihanet olur.

Harbiden öyle sözleşmesin de madde var herhalde

Yav birde yapılan ortalarda rakibin arkasına kaçıyor top seker diye,herifte ne vücud var ama boş yav
Keko bu dedigini yapiyorum diye Fener macinda da ofsayta dustu hatirlarsan. Top bunu gecip, Onyekuru'ya gitti bu da onun hemen onundeydi ama topa gitmek yerine rakip oyuncunun arkasinda bir seyler ariyordu ama ne aradigi muamma. Siradan bir forvet ve sozde pivotsa o ortayi gol yapar, top gelmiyor filan yalan. Her mac 10 sans olusturamaz arkadaslarin sana bazi maclarda bir sansin olur ve onu degerlendirirsin ama iste neyse 1 veya 10 fark etmiyor zaten.

konya ve rizede müthiş işler yapacağı bilgisini aldım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjknin bizi geçmesi hakkındaki görüşlerimin çayın diyarındaki maçımızın sonucu vesilesiyle realize olacağı hususunda hemfikir olmaya mutabık kalalım mı ?

GSC App

DsNvOJFWwAEI8la.jpg

Top gelmiyor olayı tabiki yalan.

Gomis'e topun gelmesinin sebebi sadece oyuncular değildi.

Adam öyle bir pozisyon alıyordu ki zaten ona atmamak zordu topu.

Bu adam kalas, içerde parlayan adamı alalım mantığının son ürünü işte.

Evet ben de kac kere buna degindim bu adami top gelmiyor diye savunmak sacmalik. Cünkü bu kazma toplara hareketlenmiyor bile.

Yok öyle dünya, sen önde bekleyeceksin ayagina kafana top gelecek. Biraz hareketli olur forvet dedigin adam. Eren bundan 10 kat daha hareketliydi.

Adam ligin ilk yarısında yılın futbolcusu, ikinci yarısında yılın bidonu ödülünü alır.

Gomisin 29 golünü geçsin baride,hemen attığı 30 golün videosu ile soluğu katarda almalıyız.Bu fırsat kaçmaz ayağına araplar 12 e filan balıklama atlar.

Gomisin 29 golünü geçsin baride,hemen attığı 30 golün videosu ile soluğu katarda almalıyız.Bu fırsat kaçmaz ayağına araplar 12 e filan balıklama atlar.

Cok zor Kasimpasa guzel yamadi bize 10 milyona biz Pato yu alacagimiza gittik bu kazmayi aldik ne diyim ben artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt