Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
“8” seneye seni gormek icin sabirsizlaniyorum mu demis? Babel icin diyor heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kimsenin bayram yaptığı filan yoktu. Eren'den sonunda kurtuluyoruz diye transferin gazıyla anlık olarak sevinçliydiler sadece. Yoksa ben dahil birçok kişi transferi kesinleşmeden önce madem 10M verecek paramız var, dünyada futbolcu mu bitti de ne üdüğü belirsiz bir adam için K. Paşa'yı ihya ediyoruz diye defalarca yazdı burada. E alındıktan sonra da hak ettiği ölçüde destekleyeceğiz tabii. Başka ne yapacağız.Burada adama saydıranların çogu transfer edildiğinde bayram yapıyordu..
Diagne super bir adam değil ama cöp de değil.. Neticede gol kralı..
Fizik kondusyonu çok kotu durumda. Bunu kendi de kabul ediyor. Kasımpasa da boyle değildi. Devre arasını boş gecmiş anlasılan.
Sene sonu transfer olmasını isterim , ama satamazsak da seneye daha iyi olacaktır.
AllahuekberYa hattrick yaparsa bu maç
adama her maç al da at pası veriyo zaten bizimkiler bu dingil kaçırıyo kimi koyarsan koy arkasınaİşin şakası bi yana bu adam gerçekten kötümü ya yoksa bizim sistememi uymadı mesela beşiktaşta oynasaydı arkasında ljajic kagawa fln olsa aynı kötümü olur
Bence kimsenin bayram yaptığı filan yoktu. Eren'den sonunda kurtuluyoruz diye transferin gazıyla anlık olarak sevinçliydiler sadece. Yoksa ben dahil birçok kişi transferi kesinleşmeden önce madem 10M verecek paramız var, dünyada futbolcu mu bitti de ne üdüğü belirsiz bir adam için K. Paşa'yı ihya ediyoruz diye defalarca yazdı burada. E alındıktan sonra da hak ettiği ölçüde destekleyeceğiz tabii. Başka ne yapacağız.
Ha daha ilk maçında, hatta maça çıkmadan Diagne'yi çöp ilan eden bir kesim olmadı mı? Oldu. Ama onlar zaten daha Belhanda maça çıkmadan adamın sosyal medya hesabına hücum ederek küfür dolu yorumlardan dolayı kapatmak zorunda bırakan tiplerdi.
Senin özelinde söylemiyorum yanlış anlama. Ama bazıları bir şeyi anlamamak için extra çaba gösteriyor gibi görünüyor. Sanki transferi taraftar yapıyormuşcasına '' yönetimi forvet forvet diye baskı altına alıp 2 ayaklarını 1 pabuca sığdırdınız, alın size forvet '' gibi sığırca bir düşünce ile suçu taraftara atıyor. Bir oyuncuyu beğenmek ile GS'da oynadığı için desteklemek aynı şey değil.
Diagne çöp müdür? Valla şu anki performansı bırak 10M'u, 1M euro bile etmez. Bildiğim bir şey varsa, bu adamın kafadan kontak olduğu. O kesin.