Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satılmazsa çok pis söverim bi halt yediler devam ettirmesinler bari. 30 gol atan adamı da araplara pazarlamayı beceremiyorlarsa işleri yok bu kulüpte..

Hoca kalsin diye diretmez ama araplari hala salak zannediyoruz bakiyorum.izleyince vazgecmislerdir bile coktan kagit ustunden transfer yapmiyor insanlar

cagne yandin sen oglum :D

Alberto Bartali: “İlk geldiğimde birçok oyuncu fiziksel olarak kötü durumdaydı ama toparladık. Diagne konusuna gelince şuan %50 - %60 ile oynuyor. Transferi gerçekleşmeden önce 1 ay idman yüzü görmemiş. Sağlam bir sezon öncesi kamp programı ile daha diri şekilde geri dönecektir.”

cagne yandin sen oglum :D

Alberto Bartali: “İlk geldiğimde birçok oyuncu fiziksel olarak kötü durumdaydı ama toparladık. Diagne konusuna gelince şuan %50 - %60 ile oynuyor. Transferi gerçekleşmeden önce 1 ay idman yüzü görmemiş. Sağlam bir sezon öncesi kamp programı ile daha diri şekilde geri dönecektir.”

Asil biz yandik bu herif önümüzdeki sezon kalirsa.

Diagne konusuna gelince şuan %50 - %60 ile oynuyor. Transferi gerçekleşmeden önce 1 ay idman yüzü görmemiş.

ZURNATOR'un calistirdigi takimda baska ne bekleyebilirsin ki
herifleri amator kume seviyesine getirdi 6 ayda hain zurnator

Haberler çıkmaya başladı ama doğru olduğunu pek zannetmiyorum.

Umarım satabiliriz yeni sezona bu adamla başlamak geçen sene forvetsiz başlamaktan bile kötü transfer strateji olur.

Maicon gibi buna da yok dinlenmedi, yok kondisyonu eksik, yok devre arası kampı yapmadı vs. bahaneleri gelmeye başladı.

Kalitesiz bir oyuncu işte bunu görmezden gelmek futbola ihanet. Kalacak diye acayip korkuyorum.

ilk defa elimizde hatırı sayılır bir miktarda sıcak para vardı onu da gidip Diagne'ye gömdük üzücü.

Penaltı ları attırmaksa sorun her maç leşcuğu oynatalım ozaman hepsini gol yapsın.Lukunku ile gördüğüm en berbat forvetlerden biri bize gelen.Birde 20 milyon eurolar filan konuşuluyor bunun için.10 versinler öpüp başımıza koyalım.Seneye bu adamla yola çıkarsak bu sefer ligdede papaz pilav yemez.

İster ye ister yeme geçen sezon penaltı krizi geçiyorduk öyle kolay değil bazı şeyler Diagne yetersiz okey ama adamı bu kadar gömmek de baya ilginç.

Kalan 3 macta penalti ya da bos kaleye tipleme disinda 1 gol atma ihtimali var mi sence senegallinin?

Metin Oktay, Tanju, Hakan Şükür, Jardel, Baros, Saunders, Drogba gibi golculeri gormus bu forma. Kazmalar ile isimiz olamaz, olmamali.

Penaltı ları attırmaksa sorun her maç leşcuğu oynatalım ozaman hepsini gol yapsın.Lukunku ile gördüğüm en berbat forvetlerden biri bize gelen.Birde 20 milyon eurolar filan konuşuluyor bunun için.10 versinler öpüp başımıza koyalım.Seneye bu adamla yola çıkarsak bu sefer ligdede papaz pilav yemez.

Lukunku, Christian, Diagne, Iorfa, Adrian Knup GS tarihinin en yeteneksiz forvetleriydi benim seyrettigim.

Ama diagne disindakilerin toplamindan fazlasini diagneye bayildik bonservis diye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt