Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Umut Bulut ve Mbaye Diagne gibi oyunculara Galatasaray tarihinin en kotu santraforlari gibi yakistirmalar yapmak en hafif tabirle suursuzluktur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut Bulut ve Mbaye Diagne gibi oyunculara Galatasaray tarihinin en kotu santraforlari gibi yakistirmalar yapmak en hafif tabirle suursuzluktur
Ne diyelim patron sen soyle.
Ronaldo ve Messiden sonra diagne ondan bir sonra da umut bulut gelir diyelimmi?

Yani bir topcu ya en iyisi ya en kotusu mu oluyor skalan boyle mi?
Kazmaliklarini her mac sergileyen adamlara ne diyelim?
Sence Galatasaray tarihinin en kötü santraforlari kimler?Umut Bulut ve Mbaye Diagne gibi oyunculara Galatasaray tarihinin en kotu santraforlari gibi yakistirmalar yapmak en hafif tabirle suursuzluktur
Sence Galatasaray tarihinin en kötü santraforlari kimler?
Diagne'nin şu anki halinden iyi hepsi belki BATDAL kötü olabilirNe bileyim 2006'dan beri izliyorum neticede. O surecte Umut ve Diagne'den net sekilde daha kotu olan:
gibi herifler izledim
- Marek Hainz
- Bogdan Stancu
- Mehmet Batdal
- Colin Kazim (?)
- Eren Derdiyok
- Mugdat Celik
Diagne'nin şu anki halinden iyi hepsi belki BATDAL kötü olabilir
Oynasa daha faydalı olacağına inanıyorum şu an için..Abartmaya ne gerek var yani
Mugdat mi oynasin o halde?
en kotusunu bilmem ama en aptalı diagne olabilir.Sence Galatasaray tarihinin en kötü santraforlari kimler?
Abartmaya ne gerek var yani
Mugdat mi oynasin o halde?
mikdat bize ztk kupasina getirecek

Adam penaltı alıyor her maç geldiginden beri 100de 100 arttı penaltı istatistigimiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
penaltı atıyormus
lunapark mı lan burası