Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende olumlu taraflarını alt alta yazıp övgü dolu sözlerle bahsederim, baktığın yönden bakmamaya çalış. Çünkü benim bahsetmeye çalıştığım daha geniş bir düzlem var. Bu adam lig rekorlarını kırmadı mı sonuç olarak? Şansa bala rekor mu kırılır? Profesyonel ligler kurulduğundan beri en golcü isim Diagne değil mi? Bu yapılana ve bunu yapana saygı duymalısın. Şansa olan bir başarı değil çünkü bu. İlgilendiğin sporda 3 bahsettiğim alanda gelmiş geçmiş rekortmen bu adam. Hiç mi olumlu yaptığı bir yönü yok da bunu başardı? Bu yerin dibine sokma kafası nasıl oluşuyor sizlerde merak ediyorum.
Abi böyle bir rekor kırmasının önemi veya getirisi nedir? Üstelik büyük bölümünü bizim takım için dahi atmamış, bizim takım için attığı gollerin çoğu penaltı golü.

Soruna cevap verdim aslında, adam bugün maçı ateşe attı. Eksik kalan rakibe karşı biri penaltıdan olmak üzere iki gol attığı için böylesi bir maçı bu noktaya getirmesini görmezden mi gelelim rekor kırdığı için?

Bugün rakip eksik kalmasa oynadığımız oyun ile maçı mı çevirebilirdik yoksa üçüncüyü yiyip kaybedermiydik, sanırım bu sorunun cevabını hemen hemen hepimiz biliyoruz.

Ben takımın bir sonraki maçında güvenebileceğim oyuncular istiyorum. Herkes havaya girdi ama yarın Başakşehir kazanır ise kafa kafaya çıkacağız maça. Allah korusun o maçta yirmi tane pozisyona girip atamaz isen en kötü berabere kalacaksın ve ertesi hafta deplasmana gideceksin. Yaşamadık mı abi böyle bir şey play off sezonu Fenere karşı tonla pozisyona girdik, iki kere geldiler atıp gittiler.

Daha hiç bir şey bitmedi ve maalesef başta bu olmak üzere takımın bir iki istisna dışında tümü hiç güven vermiyor.

Abi böyle bir rekor kırmasının önemi veya getirisi nedir? Üstelik büyük bölümünü bizim takım için dahi atmamış, bizim takım için attığı gollerin çoğu penaltı golü.

Soruna cevap verdim aslında, adam bugün maçı ateşe attı. Eksik kalan rakibe karşı biri penaltıdan olmak üzere iki gol attığı için böylesi bir maçı bu noktaya getirmesini görmezden mi gelelim rekor kırdığı için?

Bugün rakip eksik kalmasa oynadığımız oyun ile maçı mı çevirebilirdik yoksa üçüncüyü yiyip kaybedermiydik, sanırım bu sorunun cevabını hemen hemen hepimiz biliyoruz.

Ben takımın bir sonraki maçında güvenebileceğim oyuncular istiyorum. Herkes havaya girdi ama yarın Başakşehir kazanır ise kafa kafaya çıkacağız maça. Allah korusun o maçta yirmi tane pozisyona girip atamaz isen en kötü berabere kalacaksın ve ertesi hafta deplasmana gideceksin. Yaşamadık mı abi böyle bir şey play off sezonu Fenere karşı tonla pozisyona girdik, iki kere geldiler atıp gittiler.

Daha hiç bir şey bitmedi ve maalesef başta bu olmak üzere takımın bir iki istisna dışında tümü hiç güven vermiyor.

Kenan Bey komple haklısın söylediklerinde lakin adam baskıya gelemiyor bariz şekilde o kadar forvet arasında bu herifi alanlara kızmak lazım 6 ay forvet almayıp son gün alel acele buna 10 milyon gömenlere kızmak lazım , paşada rahattı karışan eden yoktu her top geliyordu atıyordu golleri bizde öyle değil ki ligi salmış hedefsiz bir rakip bile bize gelince Cl maçı motivasyonu ile çıkıyor sahaya buna göre oyuncu almak lazım belhanda , mariano , diagne ile bunları alt etmek kolay iş değil daha güçlü karakterde topçular gerekiyor.

Kenan Bey komple haklısın söylediklerinde lakin adam baskıya gelemiyor bariz şekilde o kadar forvet arasında bu herifi alanlara kızmak lazım 6 ay forvet almayıp son gün alel acele buna 10 milyon gömenlere kızmak lazım , paşada rahattı karışan eden yoktu her top geliyordu atıyordu golleri bizde öyle değil ki ligi salmış hedefsiz bir rakip bile bize gelince Cl maçı motivasyonu ile çıkıyor sahaya buna göre oyuncu almak lazım belhanda , mariano , diagne ile bunları alt etmek kolay iş değil daha güçlü karakterde topçular gerekiyor.
Ben onlara da kızıyorum sadece Diagne özelinde de değil ve sadece devre arası transferi için de değil. Esas sezon başı daha fazla vakit var iken yedikleri naneler için kızıyorum.

Diagne'ye neden mi kızıyorum? Asla penaltı için değil, penaltı kaçar abi yapacak bir şey yok. O karşı karşıya pozisyon var ya, hadi gol vuruşunu yapmadın tamam da, çalıma girip ondan sonra gol vuruşunu yapacağına, bir an düşmeyi düşünüp vuruş imkanını kaybetmek ne demek ulan?

Adamlar o ana kadar da kötü oynamıyor idi ama o anlar sonrası artık her yerimizden öpmeye ve bu işten de çok zevk almaya başladılar.

Ben onlara da kızıyorum sadece Diagne özelinde de değil ve sadece devre arası transferi için de değil. Esas sezon başı daha fazla vakit var iken yedikleri naneler için kızıyorum.

Diagne'ye neden mi kızıyorum? Asla penaltı için değil, penaltı kaçar abi yapacak bir şey yok. O karşı karşıya pozisyon var ya, hadi gol vuruşunu yapmadın tamam da, çalıma girip ondan sonra gol vuruşunu yapacağına, bir an düşmeyi düşünüp vuruş imkanını kaybetmek ne demek ulan?

Adamlar o ana kadar da kötü oynamıyor idi ama onlar sonrası artık her yerimizden öpmeye ve bu işten de çok zevk almaya başladılar.

Ben de anlamıyorum cidden yaptığı işleri çok rahat atması gereken pozisyonları garip şekilde sonlandırıyor ama sonra gidip 3.goldeki gibi kafa golü atıyor kafası anlık gidip geliyor mu nedir maç içinde çok farklı görüntü çiziyor.

Ben de anlamıyorum cidden yaptığı işleri çok rahat atması gereken pozisyonları garip şekilde sonlandırıyor ama sonra gidip 3.goldeki gibi kafa golü atıyor kafası anlık gidip geliyor mu nedir maç içinde çok farklı görüntü çiziyor.
Adam rahat dünya şeyinde olmayan biri bence, yani en azından davranışları falan böyle saha içi ve saha dışı. Bunun yanında da ego tavan takım düşüncesi falan olduğuna inanmıyorum. Onyekuru'nun önüne atmayıp iki rakibi karşısına alması bunun için çok iyi bir örnek. Kaçırdıkları ile attığı pozisyonları bence bu iki karakteristik özelliği anlatıyor.

Sen son maçta ya da maçlarda sana yaşattırdıklarıyla Diagne'yi güvensiz bulup düşüncelerini buna göre oluşturuyorsun. Ancak bir gerçek var. Elimizde somut bir veri var. Duyguların ötesinde bir veri. Maçlarda bana yaşattırdığı mı önemli yoksa nesnel, ortada olan veriler mi? Benim için önemli olan 2.si ve ben bunu referans alırım.

Ve duygusal olarak gördüğünün hayal kırıklığı, stres gibi olumsuz duygular olduğunu da belirtiyim. Çünkü bugün 2 türlü duygular yaşattırdı Diagne. Hem maçı zora sokarak sinirlendirdi, strese soktu, hem de maçı kazandırarak sevindirdi. Algılarımızı duygulara göre oluşturacaksak sana yaşattırdığı stresi, algılamanın temeline koyman senin açından pek parlak değil. Stresi, hayal kırıklığını daha fazla algıladığını gösterir bu. Konu sana yöneldi bir anda ama bu gözlemimi de eklemiş olayım.

Degil. Metin Oktay, Tanju Colak, Hakan Sukur, Burak Yılmaz var.

Yabancı işte yahu. Anlaşılmıştır o kısım.

Sen son maçta ya da maçlarda sana yaşattırdıklarıyla Diagne'yi güvensiz bulup düşüncelerini buna göre oluşturuyorsun. Ancak bir gerçek var. Elimizde somut bir veri var. Duyguların ötesinde bir veri. Maçlarda bana yaşattırdığı mı önemli yoksa nesnel, ortada olan veriler mi? Benim için önemli olan 2.si ve ben bunu referans alırım.

Ve duygusal olarak gördüğünün hayal kırıklığı, stres gibi olumsuz duygular olduğunu da belirtiyim. Çünkü bugün 2 türlü duygular yaşattırdı Diagne. Hem maçı zora sokarak sinirlendirdi, strese soktu, hem de maçı kazandırarak sevindirdi. Algılarımızı duygulara göre oluşturacaksak sana yaşattırdığı stresi, algılamanın temeline koyman senin açından pek parlak değil. Stresi, hayal kırıklığını daha fazla algıladığını gösterir bu. Konu sana yöneldi bir anda ama bu gözlemimi de eklemiş olayım.

Duygu mu? Yoo hayır, sahada ortaya koyduğu eylemler. Ateşe attığı maç rakip eksik kalmasa gidiyordu, başka bir gerçeği böylesi bir maç sonrası dikkate alamıyorum.

Edit: Sadece kaçırdığı pozisyonlar da değil, örnek verdiğim basit gibi görünse de takım oyunu için çok önemli olan iki pozisyonda bu eylemlere dahil. Malum biri geldi tehlikeli pozisyon oldu, yarın bir başka maçta gol olur.

Bu adam için daha önce fiziksel üstünlüğünün farkında değil demiştim. Nitekim doğruluğunu kanıtlar nitelikte usta işi bir gol attı. Ulan demezler mi adama madem böyle kafa vurabiliyorsun, neden her ortaya böyle kafanı çıkarmıyorsun diye? Herif ortalarda bugüne kadar zıplamaya bile tenezzül etmiyordu...

Duygu mu? Yoo hayır, sahada ortaya koyduğu eylemler. Ateşe attığı maç rakip eksik kalmasa gidiyordu, başka bir gerçeği böylesi bir maç sonrası dikkate alamıyorum.

Edit: Sadece kaçırdığı pozisyonlar da değil, örnek verdiğim basit gibi görünse de takım oyunu için çok önemli olan iki pozisyonda bu eylemlere dahil. Malum biri geldi tehlikeli pozisyon oldu, yarın bir başka maçta gol olur.

Duygu konusuna biraz daha girelim o zaman. Devre arası transfer döneminde gündeme geldiğinde burdaki yaklaşımlar transfer edilmesinin çok zor olduğuna yönelikti. 20 m euro istiyordu Kasımpaşa. İmkanı yoktu alınmasının. Forumda gündeme getirilmesi toplu linç sebebiydi.

Alındı ve Diagne'nin fizik kondisyon hariç farkı yok. Diagne yine aynı oyuncu. Yapılan yorumlar ise gelmeden öncekiyle bir o kadar zıt. Bu kadar uçlarda yaşamanın bir önemi veya getirisi nedir peki ben sana soruyorum?

Bak yine aklıma geldi, Konya maçında düşmekten çok vurmayı düşünse o maçı da kazanmıştık ve şimdi fark beş puan idi.

Duygu konusuna biraz daha girelim o zaman. Devre arası transfer döneminde gündeme geldiğinde burdaki yaklaşımlar transfer edilmesinin çok zor olduğuna yönelikti. 20 m euro istiyordu Kasımpaşa. İmkanı yoktu alınmasının. Forumda gündeme getirilmesi toplu linç sebebiydi.

Alındı ve Diagne'nin fizik kondisyon hariç farkı yok. Diagne yine aynı oyuncu. Yapılan yorumlar ise gelmeden öncekiyle bir o kadar zıt. Bu kadar uçlarda yaşamanın bir önemi veya getirisi nedir peki ben sana soruyorum?
Bilmem onu bu şekilde yorum yapanlara sormalısın. Benim ortaya koyduğum duygu maç esnasında maçın sıcaklığı ile idi ama şu an tamamen maçlarda yaptığı eylemler ile alakalı. Bir başka alıntı ile de yazdım yine bir başka örnek Konya maçı, vurmaktan çok düşmeyi düşündüğü için atamadığı gol ve giden iki puan.

Son düzenleme:
Bilmem onu bu şekilde yorum yapanlara sormalısın. Benim ortaya koyduğum duygu maç esnasında maçın sıcaklığı ile idi ama şu an tamamen maçlarda yaptığı eylemler ile alakalı. Bir başka altını ile de yazdım yine bir başka örnek Konya maçı, vurmaktan çok düşmeyi düşündüğü için atamadığı gol ve giden iki puan.

Yaptığı rekorlar bu ayrıntıları görmezden gelmek için yeterli bir sebep. Çok büyük bir olumsuz etki yapsaydı şampiyonluk yolunda tepki büyümeliydi ama daha gelir gelmez adama tepkiler tuhaf şekilde fazlalaştı. Gomis'e de benzerini yaptı bu taraftar. Bu gidişatı sevmiyorum. Güzel anıları görmezden gelip olumsuz yönlerini ön plana çıkarıp değersizleştirip göndermek istemek sağlıklı gelmiyor bana. Değer vermeyi bilmek lazım. Diagne'yle de vedalaşmak çıkarlarımıza uygun olacak belki ama bu şekilde yaklaşmaya devam ederse taraftar ederinin altında değerler biçilecek.

Yaptığı rekorlar bu ayrıntıları görmezden gelmek için yeterli bir sebep. Çok büyük bir olumsuz etki yapsaydı şampiyonluk yolunda tepki büyümeliydi ama daha gelir gelmez adama tepkiler tuhaf şekilde fazlalaştı. Gomis'e de benzerini yaptı bu taraftar. Bu gidişatı sevmiyorum. Güzel anıları görmezden gelip olumsuz yönlerini ön plana çıkarıp değersizleştirip göndermek istemek sağlıklı gelmiyor bana. Değer vermeyi bilmek lazım. Diagne'yle de vedalaşmak çıkarlarımıza uygun olacak belki ama bu şekilde yaklaşırsa taraftar ederinin altında değerler biçilecek.
Dediğim gibi büyük bölümünü başka takımlarda attığı goller ile kırdığı bir rekorun benim için bir anlamı yok.

Buna neden bu kadar takıldığını anlamakta güçlük çekiyorum. O gollerin büyük bölümü başka bir takım içindi. Bize geldiğinden beri penaltı ve bir tane de kendisine çarparak attığı gol dışında eli ayağı düzgün ilk golü idi sanırım. Yani böyle bir durumda rekorun bizim için ne anlamı var pek anlamıyorum maalesef.

Gomis ile kıyas dahi kabul etmez. O adamın ortaya koyduğu mücadelenin onda birini koymuyor ortaya. Aksine habire maçlarda yeni olduğu halde devamlı arıza çıkaran arabalar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt