Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olalım da önce sezon sonunda gönderebilirsek iyi fiyata başka bi forvet almamız lazım.Baktığımız zaman çok kötü forvet ama 30 gol atmış.İllaki Araplar isteyecektir böyle istatistiğe sahip olan birini.Aldığımız fiyat karşılığında iteleyelim birilerine de yanında Belhandayı da verip iyi bi hücum hattı oluşturalım seneye.Yoksa kanser eder bizi seneye.

Dediğim gibi büyük bölümünü başka takımlarda attığı goller ile kırdığı bir rekorun benim için bir anlamı yok.

Buna neden bu kadar takıldığını anlamakta güçlük çekiyorum. O gollerin büyük bölümü başka bir takım içindi. Bize geldiğinden beri penaltı ve bir tane de kendisine çarparak attığı gol dışında eli ayağı düzgün ilk golü idi sanırım. Yani böyle bir durumda rekorun bizim için ne anlamı var pek anlamıyorum maalesef.

Gomis ile kıyas dahi kabul etmez. O adamın ortaya koyduğu mücadelenin onda birini koymuyor ortaya. Aksine habire maçlarda yeni olduğu halde devamlı arıza çıkaran arabalar gibi.

Rekorun anlamı şu: Sen bu rekoru kıracağını öngördüğün için aldın bu oyuncuyu. Yani aldığın fiyata dahil olan kısımda var bu. Satmak istediğin zamanda bu görmezden gelinip 'defolsun, 5m etmez, berbat' neden deniyor?

Rekorun anlamı şu: Sen bu rekoru kıracağını öngördüğün için aldın bu oyuncuyu. Yani aldığın fiyata dahil olan kısımda var bu. Satmak istediğin zamanda bu görmezden gelinip 'defolsun, 5m etmez, berbat' neden deniyor?
Çünkü beni taraftar olarak kırdığı rekor değil takıma verdiği fayda veya zarar ilgilendiriyor. Şu ana kadar da bu adam oyun içi çok kısıtlı olan katkısı ile, golden çok düşmeyi düşündüğü için atamadıkları ile zarar hanesinde.

Bugün sadece direkten döndü(k) ve benim fikrim rakibin eksik kalması sayesinde. Kalmasa kazanamazdık diye düşünüyorum çünkü geçtim galibiyeti rakibin üçüncü gölünün ayak sesleri gümbür gümbür geliyordu.

Bugün kaybetsek, yarın Başakşehir kazansa bu sefer haftaya biz kazanmak zorunda olan taraf olarak çıkacaktık. Kazandığımız halde bile iş bitmeyecekti ertesi hafta deplasman maçı eşittir ecel terleri.

cunku 5m etmez ve berbat

Diagne eleştirilecek elbette bir çok yönü var fakat iyi yaptığı işleri de konuşmak lazım mesela Konya, Beşiktaş ve Rize maçlarında arka arkaya ofsayt olmadan defans arkasına iyi koşular yaptı hatta konya ve beşiktaş maçlarında ofsayt olmamasına rağmen bir şekilde penaltımızı yediler baya temiz koşular yapıyor fakat bitiricilik konusunda öz güven problemi yaşıyor gibiydi ta ki bugün 2. penaltı'da ısrarla penaltıyı atmak isteyip Sinan'la tartıştıktan sonra kendine geldi gibi gözüküyor.

Bu adama penaltıcı diyenler de var ama geçen sene ki kadrodan bir kişi bugün ki penaltıyı atmaya cesaret edemezdi hele ki ilk penaltıyı kaçırdıktan sonra böylesi bir riske girmezdi bazen böylesi karakterlerde şampiyonluğa büyük etki yapıyor :D

Sanırım bu adamı özetlemek için aşağıdaki ss yeterli

59849052_2603235506357840_8833538033153212416_n.jpg

Çünkü beni taraftar olarak kırdığı rekor değil takıma verdiği fayda veya zarar ilgilendiriyor. Şu ana kadar da bu adam oyun içi çok kısıtlı olan katkısı ile, golden çok düşmeyi düşündüğü için atamadıkları ile zarar hanesinde.

Bugün sadece direkten döndü(k) ve benim fikrim rakibin eksik kalması sayesinde. Kalmasa kazanamazdık diye düşünüyorum çünkü geçtim galibiyeti rakibin üçüncü gölünün ayak sesleri gümbür gümbür geliyordu.

Bugün kaybetsek, yarın Başakşehir kazansa bu sefer haftaya biz kazanmak zorunda olan taraf olarak çıkacaktık. Kazandığımız halde bile iş bitmeyecekti ertesi hafta deplasman maçı eşittir ecel terleri.

Ben neden alındığı, ismin kim olduğu, takıma ne vereceği gibi açılardan bakınca olumluyum Diagne'ye karşı. Seneye kalır mı kalmaz mı, kalırsa ne performans verir bu konuları bilemeyiz, şu aralar el üstünde tutulan Feghouli'nin bir aralar hepimizin sezon sonu kesinlikle gidecek diye beklediğimizi unutmayalım. Her açıdan baktığımızda Diagne'ye karşı sosyal medyada söylemlerimize dikkat etmeliyiz. O bir rekortmen ve ondan alırken olduğu gibi satarken de beklentimiz olacak. Bunlara dikkat edersek fayda kısmında daha hassas olmamız gerektiğini anlarız. Sezon performansına bakınca 15 m üstü satılacak oyuncuyu taraftar algısı yüzünden 10 m a zar zor satmayız umarım.

Ben neden alındığı, ismin kim olduğu, takıma ne vereceği gibi açılardan bakınca olumluyum Diagne'ye karşı. Seneye kalır mı kalmaz mı, kalırsa ne performans verir bu konuları bilemeyiz, şu aralar el üstünde tutulan Feghouli'nin bir aralar hepimizin sezon sonu kesinlikle gidecek diye beklediğimizi unutmayalım. Her açıdan baktığımızda Diagne'ye karşı sosyal medyada söylemlerimize dikkat etmeliyiz. O bir rekortmen ve ondan alırken olduğu gibi satarken de beklentimiz olacak. Bunlara dikkat edersek fayda kısmında daha hassas olmamız gerektiğini anlarız. Sezon performansına bakınca 15 m üstü satılacak oyuncuyu taraftar algısı yüzünden 10 m a zar zor satmayız umarım.
Sanmıyorum kötü bir satış işini yönetimimiz beceriyor zaten taraftara pek iş kalmıyor.

Herkes hangi bakış açısından bakacağına gayet tabi kendi karar verir ama benim görüşüm ben artık takımda güven vermeyen oyuncular istemiyorum.

Bugüne kadar ortaya koydukları ile bugün direkten döndüğümüz bu adam yüzünden bir sonraki maç yanmayacağımız garantisini kimse veremez.

Gerçekten ilginç bir adam bir yandan attığı 2 kritik gol ile belki de şampiyonluk kapılarını açtığı için övenler de haklı diğer taraftan az kalsın şampiyonluğu kaptırdığı için küfredenler de haklı

Aynı maçta hem kendine sövdürüp hem sevdiren değişik bir adam Diagne ...

Bu macin bu kadar konusulmasinda inanilmaz payi var. Lan at 0-2yi sustur herkesi

Diagne’nin en büyük sorunu halen özgüvenini yakalayamamış olması. Gol pozisyonlarında hep eli ayağına dolaşıyor desem yeridir. Penaltı dışında doğru dürüst gol atamamanın psikolojisi altında eziliyor. Bence hazır bu kadar gol atmışken paraya çevirip 2 scout forveti ile devam etmeliyiz. Yaptığımız scout transferlerinin birçoğu tam isabet. Bizim önümüzü açıcak sistem budur. Bu bütçeyle Şl kupasını kazanma hayalini bırakıp, sattığımız oyuncularla büyük paralar kazanan kulüpler listesine adımızı yazdırmalıyız.

Aldığımız paraya bile satabilirsek büyük kar yapmış oluruz bu adam gittiği yerde süper ligin adını da lekeleyecek ama yapacak birşey yok bunu izleyen lig rekorlari kırıp da şov yapan adam bu mu diyecek ...

Diagne’nin en büyük sorunu halen özgüvenini yakalayamamış olması. Gol pozisyonlarında hep eli ayağına dolaşıyor desem yeridir. Penaltı dışında doğru dürüst gol atamamanın psikolojisi altında eziliyor. Bence hazır bu kadar gol atmışken paraya çevirip 2 scout forveti ile devam etmeliyiz. Yaptığımız scout transferlerinin birçoğu tam isabet. Bizim önümüzü açıcak sistem budur. Bu bütçeyle Şl kupasını kazanma hayalini bırakıp, sattığımız oyuncularla büyük paralar kazanan kulüpler listesine adımızı yazdırmalıyız.
Fatih Terim geçen hafta söylediği gibi ekonomin düzgünse istediğin şeyleri yapabilirsin ancak. Tutup biz 100 mil.€ kadro değerimiz yokken Şampiyonlar Ligini alacağız diyip tek transfer döneminde 150 mil.€ bonservis harcayabilecek ekonomiye sahip takımlar ile kendimizi bir tutmamız hata

İlk önce bu adamlar ile aynı ekonomik duruma gelmemiz şu borçlardan yakamızı kurtarmamız gerekiyor ...

Adam da öz güven eksikliği varsa bunun tek sebebi ergen taraftarlardı. Adam gelmeden instgram da filan küfür ediyorlardı. Bi kaç maç oynadı yuhalandı. Adam belli zaten duygusal bir kardeşimiz. Destek verilmesi gerekiyor. Sonra sezon sonunda sat. Ama şimdi destek zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt