Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Acaba bir Donk örneği çıkartır mı hoca bundan ? Seneye kasıp kavuruyormuş ortalığı ne güzel olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanındakiler böyle atacak ise isterse hiç atmasın...biz neden hep o 11-12 sezonunu övüyoruz? çünkü o sezon kaleci dahil herkes gol atmıştı...yine öyle olması lazım kadromuz...Kalırsa seneye 15 gol ile ligi tamamlar hadi penaltılarla 20 olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır...bunu hiç kimse görmüyor galiba ama bizim asıl eksiğimiz şut çekebilen orta sahamız...resmen bu sezon 25 30 metreden güzel şutlar hatırlamıyorum ben...asıl bu sorunu çözmeliyiz...O vakit dar alanda iş yapacak, top kontrolü iyi olan ve gerekirse adam gecebilen ST alınmaz mı ? ...rakipler zaten ParkTheBus yapıyor.
sıkıntı o da değil.yanındakiler böyle atacak ise isterse hiç atmasın...biz neden hep o 11-12 sezonunu övüyoruz? çünkü o sezon kaleci dahil herkes gol atmıştı...yine öyle olması lazım kadromuz...
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
sıkıntı o da değil.
yanındaki adamlar sırf diagne markaj ile adam eksiltiyor diye gol atıyor.Bu adamın gol sayısı azaldığında rakipler de eskisi gibi korkmamaya başlayacak.elimizde burak gibi sprinter olmayan ama ofsayta düşen , sürekli penaltı yaptırmaya çalışan vasat bir santrafor kalacak , eğer çaba göstermez ve yerinde saymaya devam ederse..
valla ben drogba'nın bitik zamanı ile kıyaslıyorum diagne çok silik kalıyor malesef.eğerki o markaja almazlarsada istediği gibi gol atar o zaman...bunu zaten Kasımpaşa da öyle markaja alamadıklarından bu kadar gol atıyordu...gidip bir bakın neredeyse onların bütün gol yükünü tek başına çekiyordu ve o gittikten sonraki durumlarıda ortada...bakın birde bu var...bizde şu an tek eksik skorer birer ortasaha....neredeyse Feghouli hariç ceza sahası dışından gol atan oyuncumuz yok...Sneijder varken bol bol atıyorduk böyle goller...bu sorunu çözersek önümüzdeki senede yine şampiyon oluruz hemde rahatcana...
evet ama Drogbada o kadar gol atmıyordu ama yanındakiler özelikle Sneijder çok gol atıyordu(hattrick yaptığıda vardı)...zaten bende çok istemedim aslında Diagne'nin gelmesini ama geldiğinden beri yaptıklarıylada bu sezon şampiyonluktada bayağı katkısı oldu..eğerki denildiği gibi 15-16 milyona satılacaksa hay hay ama kalacaksada üzülmem...valla ben drogba'nın bitik zamanı ile kıyaslıyorum diagne çok silik kalıyor malesef.
bu ayarda oyuncu bulmak da o kadar zor değil hele ki 10m bonservisle.
kesinlikle satılmalı , zarar etmeyelim yeter.seneye satamayız bence düşüşe geçecek bu herif.evet ama Drogbada o kadar gol atmıyordu ama yanındakiler özelikle Sneijder çok gol atıyordu(hattrick yaptığıda vardı)...zaten bende çok istemedim aslında Diagne'nin gelmesini ama geldiğinden beri yaptıklarıylada bu sezon şampiyonluktada bayağı katkısı oldu..eğerki denildiği gibi 15-16 milyona satılacaksa hay hay ama kalacaksada üzülmem...