Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bir Donk örneği çıkartır mı hoca bundan ? Seneye kasıp kavuruyormuş ortalığı ne güzel olurdu

Feghouli konusuna benzer yorumlar görüyorum. Mental sıkıntısı olduğu kesin ama bu adam sizin kötülediğiniz kadar kötü değil, zamanın da feg kalsın belhanda gitsin diyen de bendim. Şimdi belhanda da diagne de gitsin ama adamları kötüleyip duruyorsunuz da böyle pr olmaz.

Kalırsada gidersede üzülmem 30 gol atmış biri bi şansı daha hakediyor derim rize ve kayseri maçında kritikti golleri .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O vakit dar alanda iş yapacak, top kontrolü iyi olan ve gerekirse adam gecebilen ST alınmaz mı ? ...rakipler zaten ParkTheBus yapıyor.
hayır...bunu hiç kimse görmüyor galiba ama bizim asıl eksiğimiz şut çekebilen orta sahamız...resmen bu sezon 25 30 metreden güzel şutlar hatırlamıyorum ben...asıl bu sorunu çözmeliyiz...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

yanındakiler böyle atacak ise isterse hiç atmasın...biz neden hep o 11-12 sezonunu övüyoruz? çünkü o sezon kaleci dahil herkes gol atmıştı...yine öyle olması lazım kadromuz...

sıkıntı o da değil.

yanındaki adamlar sırf diagne markaj ile adam eksiltiyor diye gol atıyor.Bu adamın gol sayısı azaldığında rakipler de eskisi gibi korkmamaya başlayacak.elimizde burak gibi sprinter olmayan ama ofsayta düşen , sürekli penaltı yaptırmaya çalışan vasat bir santrafor kalacak , eğer çaba göstermez ve yerinde saymaya devam ederse..

sıkıntı o da değil.

yanındaki adamlar sırf diagne markaj ile adam eksiltiyor diye gol atıyor.Bu adamın gol sayısı azaldığında rakipler de eskisi gibi korkmamaya başlayacak.elimizde burak gibi sprinter olmayan ama ofsayta düşen , sürekli penaltı yaptırmaya çalışan vasat bir santrafor kalacak , eğer çaba göstermez ve yerinde saymaya devam ederse..

eğerki o markaja almazlarsada istediği gibi gol atar o zaman...bunu zaten Kasımpaşa da öyle markaja alamadıklarından bu kadar gol atıyordu...gidip bir bakın neredeyse onların bütün gol yükünü tek başına çekiyordu ve o gittikten sonraki durumlarıda ortada...bakın birde bu var...bizde şu an tek eksik skorer birer ortasaha....neredeyse Feghouli hariç ceza sahası dışından gol atan oyuncumuz yok...Sneijder varken bol bol atıyorduk böyle goller...bu sorunu çözersek önümüzdeki senede yine şampiyon oluruz hemde rahatcana...

eğerki o markaja almazlarsada istediği gibi gol atar o zaman...bunu zaten Kasımpaşa da öyle markaja alamadıklarından bu kadar gol atıyordu...gidip bir bakın neredeyse onların bütün gol yükünü tek başına çekiyordu ve o gittikten sonraki durumlarıda ortada...bakın birde bu var...bizde şu an tek eksik skorer birer ortasaha....neredeyse Feghouli hariç ceza sahası dışından gol atan oyuncumuz yok...Sneijder varken bol bol atıyorduk böyle goller...bu sorunu çözersek önümüzdeki senede yine şampiyon oluruz hemde rahatcana...

valla ben drogba'nın bitik zamanı ile kıyaslıyorum diagne çok silik kalıyor malesef.

bu ayarda oyuncu bulmak da o kadar zor değil hele ki 10m bonservisle.

valla ben drogba'nın bitik zamanı ile kıyaslıyorum diagne çok silik kalıyor malesef.

bu ayarda oyuncu bulmak da o kadar zor değil hele ki 10m bonservisle.
evet ama Drogbada o kadar gol atmıyordu ama yanındakiler özelikle Sneijder çok gol atıyordu(hattrick yaptığıda vardı)...zaten bende çok istemedim aslında Diagne'nin gelmesini ama geldiğinden beri yaptıklarıylada bu sezon şampiyonluktada bayağı katkısı oldu..eğerki denildiği gibi 15-16 milyona satılacaksa hay hay ama kalacaksada üzülmem...

Bu kadar soru isaret olusturan bir adamin as forvet olarak sezona girmesini engellemeliyiz.

Sonra basimiz cok agriyacak ama haberi yok bazi arkadaslarin.

evet ama Drogbada o kadar gol atmıyordu ama yanındakiler özelikle Sneijder çok gol atıyordu(hattrick yaptığıda vardı)...zaten bende çok istemedim aslında Diagne'nin gelmesini ama geldiğinden beri yaptıklarıylada bu sezon şampiyonluktada bayağı katkısı oldu..eğerki denildiği gibi 15-16 milyona satılacaksa hay hay ama kalacaksada üzülmem...

kesinlikle satılmalı , zarar etmeyelim yeter.seneye satamayız bence düşüşe geçecek bu herif.

Yav Drogbanın bırakın bize geldiği zamanı şu anki hali bile oynasa bu eşekten fazla top oynar

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

D7zfhOxW4AE62RW.png

En azından dürüst. Her mikrofon uzatıldığında burda mutluyum, kalmak istiyorum deyip saman altından menajerine yağlı kapı aratan futbolcular da var sonuçta.
Adam da sevilmediğinin farkında. Açık açık diyor ki, Gomis gibi en çok parayı kim verirse oraya giderim. Güzel... En azından zorluk çıkartmıyacak adam akıllı bir teklif gelirse.
Şaka maka bu heriften tarihimizin en yüksek bonservis bedelini kazanırsak es kaza, net komik olur.

Adamligindan suphe edenin adamliga dair ogrenmesi gereken cok sey vardir orasi net

Winner bi topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt