- 10 Mart 2013
- 121.524
- 158.216
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bay duran toptan 1 resital
Feghouli idmana gelmis.Sen de ya defol git ya da kalacaksan idmanlara katıl hiyar agasi.

Can Büyük hesabını ele geçirdi sanırım.![]()
Bu herif hkk bir normal haber cikmicak miMbaye Diagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim ve onun için başkasıyla birlikte oldum.''
Mbaye Diagne: ''Ben çok eşli bir insanım ve şu anki eşim Teresa da bunu biliyor. Zaten düğünümüz, İslami gelenekler çerçevesinde gerçekleşti. Kendisi başka eşlerimin olacağını biliyor. Bu çok açık bir gerçek.'' (L'Observateur)
yallah arabistana o zmnMbaye Diagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim ve onun için başkasıyla birlikte oldum.''
Mbaye Diagne: ''Ben çok eşli bir insanım ve şu anki eşim Teresa da bunu biliyor. Zaten düğünümüz, İslami gelenekler çerçevesinde gerçekleşti. Kendisi başka eşlerimin olacağını biliyor. Bu çok açık bir gerçek.'' (L'Observateur)
Can Büyük hesabını ele geçirdi sanırım.![]()
Bu adami sevmek icin bu golden sonraki hirsindan yere cökmesi bile yeterli. Sen nasil bir kralsin.