Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

16414.jpg

Mbaye Diagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim ve onun için başkasıyla birlikte oldum.''

Mbaye Diagne: ''Ben çok eşli bir insanım ve şu anki eşim Teresa da bunu biliyor. Zaten düğünümüz, İslami gelenekler çerçevesinde gerçekleşti. Kendisi başka eşlerimin olacağını biliyor. Bu çok açık bir gerçek.'' (L'Observateur)

Mbaye Diagne: ''Eşimi aldattığım haberleri yalan, sadece çok eşli birisiyim ve onun için başkasıyla birlikte oldum.''

Mbaye Diagne: ''Ben çok eşli bir insanım ve şu anki eşim Teresa da bunu biliyor. Zaten düğünümüz, İslami gelenekler çerçevesinde gerçekleşti. Kendisi başka eşlerimin olacağını biliyor. Bu çok açık bir gerçek.'' (L'Observateur)
Bu herif hkk bir normal haber cikmicak mi

yallah arabistana o zmn

Hem kötü forvet hem de ahlaki yapısı gelişmemiş. Çok eşliyim ne lan. Elmander, Baros, Drogba gibi futbolculardan nerelere geldik. Galatasaray vizyonuna yakışmayan bir kişilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt