Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 paralık adama , bu kadar değer verip alırsan bu formayı giydirirsen yapar
Siyahilerin bir çoğu böyle.

Ben teknik direktör olsam takıma 2 taneden fazla siyahi oyuncu almam.Hele böylesini asla almam.
Hareketlere bak..
Yaşadığı yerdin yarısında elektrik yok sana bana artislik yapar böyle ne oldum delileri

Bence gitmeme ihtimali var. Taraftarın suçu var da bu adam bu nefreti kendi yarattı mal mal hareketleriyle. Kendini sevdirmek zorunda değilsin de insan biraz da dikkat eder, sonra millete yüklenmeyin boşuna. Eray'ı da savunan bir güruh vardı zamanında, adam sahaya arabasını falan sokmuş ibnelik yapıyor resmen millete. Diagne'de aynı çok salak hareketleri var.

Adam sözleşmeli futbolcu ve parasını çatır çatır alıyorsa it gibi çalışacak ve Falcao'nun 3 gol atıp yorulduğu maçlarda sahada yer alacak.

Karışmayın şuna
Zaten 2 maç yabancı kontenjanı sebebiyle kadroya giremezse kafasını taşlara vurur.
Ben neden araplardan 9 milyon euro maaş istedim diye.
Neden bonservisimden komisyon istedim diye.

Bu adam maçlarda forma giymezse
, hele birde taraftarla; gol kaçırarak veya kendini yere atarak didişmese eğer hasetinden kendi kendini yer.
O zaman da devre arası kaçacak yer arar.

Karışmayın şuna
Zaten 2 maç yabancı kontenjanı sebebiyle kadroya giremezse kafasını taşlara vurur.
Ben neden araplardan 9 milyon euro maaş istedim diye.
Neden bonservisimden komisyon istedim diye.

Bu adam maçlarda forma giymezse
, hele birde taraftarla; gol kaçırarak veya kendini yere atarak didişmese eğer hasetinden kendi kendini yer.
O zaman da devre arası kaçacak yer arar.
Bu herif bunları takacak bi herife benzemıyor yatıp parasına bakar

Bunu 10 milyona sattık diye kap yayınlasa kulüp. İnanacak mıyız gerçekten 10m verdiklerine? Mümkün değil o parayı vermezler. Ali'nin yaptığı gibi satış fiyatını şişirir bizim yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt