- 23 Temmuz 2011
- 75.517
- 51.046
- 4.693
Adamin tek meziyeti bu. Pozisyon takibi. Şans dgl yani. Sonuna kdr takipliyor dikkatli izleadamda acayip pozisyon şansı var.yine 2 tane net pozisyon buldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin tek meziyeti bu. Pozisyon takibi. Şans dgl yani. Sonuna kdr takipliyor dikkatli izleadamda acayip pozisyon şansı var.yine 2 tane net pozisyon buldu
tamam hepsi şans değil takibi de iyi ama çoğu iyi golcüde olan topun oyuncuyu sevmesi yani şans da var biraz. o pozisyonları daha iyi bitirse manyak bi gol sayısına ulaşırAdamin tek meziyeti bu. Pozisyon takibi. Şans dgl yani. Sonuna kdr takipliyor dikkatli izle
Ben kücük macta ikisini beraber görmek isterim. Bakalim nasil olueFalcao varsa Falcao oynar. Diagne ancak yedek olur.
Thomas Müller gibi...Geçende yazmıştım inanılmaz gol şansı var ama kız gibi topa vuruyor ama adam 10 dk da hatcrik yapacak şans yakalıyor![]()
Ne Ali Yavuz'u yahu. Kimse kusura bakmasın ama Falcao ve Diagne varken Ali Yavuz için erken. Kupa maçlarında oynasın lafımız yok. Çıksın göstersin kendini fikrimizi değiştirsin ama bu süreçte ben erken buluyorum renktaş. Çıkar, iyi oynayamaz bu muydu deriz... Hepimiz için daha problemli süreç olur.ali yavuz dururken bu kazmanın sans bulması inanılır gibi degil
O kadar da degil. Diagne 3 macta da fena degildiali yavuz dururken bu kazmanın sans bulması inanılır gibi degil