Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten çok ilginç futbolcu gittiği sezona kadar canlı canlı onca maçını izledim gerçekten hareketsiz ve belirli bir özelliği olmayan bir futbolcu ama genel olarak fazlasıyla beğeniliyor saygı duyuyorum.

siyahi olupta bu denli ağır topçu pek görmemiştim

1600679548756.webp

Gerçekten çok ilginç futbolcu gittiği sezona kadar canlı canlı onca maçını izledim gerçekten hareketsiz ve belirli bir özelliği olmayan bir futbolcu ama genel olarak fazlasıyla beğeniliyor saygı duyuyorum.
Paşa'da ben de izledim hocam bence orada bayağı hareketliydi, defansa gelip dribbling yaparak top çıkardığını bile gördüm. Ceza sahasında ise tam bir canavar, doğru yerde olmayı iyi beceriyor zaten hareketli ve tempolu olsa, fiziğini iyi kullansa ederi bence 30 milyon euro olurdu.

Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu!
Net olarak bizim takımın topçusu değil. Herhalde araba seneye satarız bğtçe açarız diye aldılar ama tutmadı o plan. Bunu cimboma golcü diye gerçekten aldılarsa (ihtimal vermiyorum) emeği geçen kim varsa 30 m taraftarın vebalini almıştır.
Hiç bir özelliği yok! Zararın neresinden dönersek kardır ne koparabiliyorsak o oaraya vermeliyiz artıkk

Ali Lukunku değil mi bu?

Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı goffik.

Aynen. O kadar kötü değildi yav bence, bize geldiğinde de herifin sezonluk gol rekoru 3'müş zaten. :) Bizim felaket takıma gelip yarım sezonda 9 gole katkı yapmış adam. Hele koca kafa Sinan Enginli şikenin tescili bir Adanaspor maçı vardı Sami Yen'de. 20 pozisyona girip maçı 2-2 bitirmiştik, Lukunku'nun da 2 golü mü ne sayılmamıştı. Havadan gelene gidene yapıştırıyordu eleman. Ertesi sene felaket Bratulu kadro yerine bu elemanı tutsak o kadar kötü olmazdık diye düşünmüşümdür hep. Lukunku'dan sonra öyle santraforlar gördük ki 15-20 yılda Lukunku'nun komedisi de tipinden çok daha ileriye gidemedi.

çok iyi oyuncu ya yıllardır diyorum bunu bokluyoruz falan ama iyi oyuncu değerlendirmesini bilmek gerekiyor. Feghouli biraz çitayi yukseltirse 18-19 2. yarısı performansı görürüz.

kafasını futbola verdiği zaman bildiğimizden çok daha büyük futbolcu. 193 boyuna rağmen topla ilişkisi çok iyi. Çok hızlı değil ama aşırı yavaşta demezsin. Top saklaması, gücü falan üst düzey. Bitiriciliği, ceza sahası içi etkinliğini zaten söylemiyorum.

Ancak sorunu kafasında. Oyundan veya takımdan çok kopabiliyor. Üst seviyeye çıkamama sebebi de bu olabilir, sezona konsantre başladı umarım devamını getirir

Haydi siyahi el tigre costur bizi bu gece

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fizik gücü baya iyi. Kendisi bugün biraz şanssızdı ama takımda olması bizim için büyük bir güç. Her an gol atma tehlikesi yaratabilecek bir oyuncu. Savunmaları acayip korkutuyor.

kötü oynamasını topçu olmamasını geçtim

şu adama o armayı vermeyin abi

vermeyin o formayı şu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt