Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik olan bu arkadas o boyuyla topa ziplamiyor. Komik degil mi bana komik geliyor. 5 filan veren varsa hemen satarim bunu. Babel forvet oynasa ona bile razi olurum. Forvet alabilcegimizi dusunmuyorum cunku

Sonuna kadar formayı hakediyo..Mucadele ediyo top indiriyo pozisyona giriyo ve guclu..O uzun oy adiklarinda aldigi topta eliyle degil göğsüyle idi

Her türlü Falcao'dan iyi. En azından futbola dair hala hedefleri var herifin, öteki ununu eleğini asmış gibi. Kesinlikle 11'de olmalı.

Bundan sonra ilk 11 oynamali yedek ali yavuz ve ogulcan. falcao mangala devam etsin

Oyunundan bagimsiz ilk 11 olmali artik .Falcao yu 1 dakika bile gormeye dayanamam artik..

noldu ya lukaku begenilmemiş ilginç sanırım maçı izlemişsiniz :p

Birakin yav bu herif 11 oynasa falcao yerine buna söversiniz. Falcaonun futbol ile alakasi kalmamis, diagne ise yeteneksiz herifin teki. Ikiside oynamasin.
ali yavuz oynasin, yeminle en az bunlar kadar oynar.

Son düzenleme:
instadan guzel mesaj yazmis. ins 3 yilda 15m cukkalayacak olan topcunun yerine baslar ve iyi oynar.

Geçelim. Bugün bu hallere düştüysek çarkın en önemli problemi buydu. Geldikten sonra her türlü saçmalığı yaptı, değerini düşürdü, gitmicem diye artistlik yaptı.

3 m euroluk adama 15 m euro vermişiz ne diyim daha ben.

Rıdvandı galiba olmayadabilir, Gs yi kaos bekliyor diagne şuan rakibi falcao diye ses etmiyor ama böyle gitmez denmişti. Katılıyorum.

Geçelim. Bugün bu hallere düştüysek çarkın en önemli problemi buydu. Geldikten sonra her türlü saçmalığı yaptı, değerini düşürdü, gitmicem diye artistlik yaptı.

3 m euroluk adama 15 m euro vermişiz ne diyim daha ben.
3M mu

Samimi söylüyorum bonservissiz teklif edilse, yıllık ücretini €280.000 indirene kadar almam. Yapacağım sözleşme en fazla 1+1 yıllık olur.

Sekidika’dan yetenekli olmadığına eminim.

Işin komik tarafı yıllık 6 milyon euro para kazanan adam bundan da faydasız.

Boka batmışız bildiğin.

Yine saçıyla birşey yapmış bu hasta. Uygulamada gördüm

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt