Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yerine artik baskasi girmeli. Belki 3 0 filan olduktan sonra istatistik icin girer

birde maçtan önce yapıcı eleştiri vs biseler zirvaladi...yürüyen bok çuvali gibi bir herif... sonradan oyuna giriyor hal yok enerji yok... vücut dili salmış gibi... lan sen nasıl topçu oldun be? Kolay kolay Gs de bir topcudan nefret etmem ama bundan nefret etmeye başladım

Puan durumu nedir Ahb
Falkocular onde. Ben kendi hesabimdan babele verdim

Screenshot_20201108-233651.webp

Bu herifi gören ayibogan gibi kuvvetli sanar ama kendinden 20cm kücük herifler bi omuzla yere seriyor.

Tam bir balon.

Devre arası yolları ayıralım artık 1 Milyonsa 1 Milyon farketmez yani, Zararın dibine vurduk bu transferle ama yapacak bişey yok. Yerine kimse gelmese de olur Babel ve Ali Yavuz var.

Bir daha forma yüzü görmemeli ve ilk gitmesi gereken adamdır. 2-3’e bir Arap takımı bulunur umarım.

Sadece bu degil, Falcao da elde kaldi. Simdi Babel'i nasil kesecegiz?

Bu neden oynuyor anlamis degilim. Herifte istek bile yok. Keremi koy forvete oynasin. Pardon mental olarak yuksek degil. Diagne abinin mental seviyesi nirvanada

kısaca bundan bir bok olmaz kazığın büyüğünü yedik demiş!

Terim: "Oyuncu tercihleri çok açık. Daha hareketli bir hücum hattı düşündüm. Diagne yaklaşık 1 yıldır oynamıyor ve dolayısıyla daha fazla çalışarak daha iyi bir noktaya gelmesi lazım. Bu haliyle zor..."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt