Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutuk gibi herif, kimse hikaye anlatmasin okkali bi kazik olarak girdi bize...apo sagolsun🥰

Saçını boyatmaktan başka ne marifetin var boş herif
yürü git

Maci domine etti. Sanirim bizdeki en iyi maçıydı.

Bunun bizde 11 olmasi skandaldir. Yok 30 gol atmis yok her hafta gol atiyormus. Saha icinde yok herif. Ozaman ben buragi isterdim araya filan kacitla hiziyla son vurusuyla is yapiyordu bunda o da yok lan. Hic bir ozelligi cok iyi degil bu herifin. Son dakikada gol yememizinde nedeni bu herif

O fizikle ikili mücadelelerde ve kafa toplarında nasıl bu kadar yetersiz anlamak mümkün değil,Falcao oynayacak durumda olsa forma yüzü göremezdi de durum malum.Devre arası isteyen varsa satın gitsin,1.santraforumuz bu adam olamaz kesinlikle

O fizikle ikili mücadelelerde ve kafa toplarında nasıl bu kadar yetersiz anlamak mümkün değil,Falcao oynayacak durumda olsa forma yüzü göremezdi de durum malum.Devre arası isteyen varsa satın gitsin,1.santraforumuz bu adam olamaz kesinlikle
kim alacak rengim ya şu adamı nasıl pazarlıyacaksın falcaodan daha büyük kazık bu

Ceza sahasında topu izleyip hiçbir şey yapmaması ifrit ediyor beni

Fizigi boyle olup bu kadar gucsuz bir topcu yoktir herhalde , bunu gorunce aklima Bob Sapp geliyor

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Gomisi vitaminsiz akbabayı mevzusuna satan yönetim sana ne diyelim biz bela mı okuyalım ne yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt