Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda şu pozisyon Ömer ve Arda'ya yazar.

İkiside kanatlarını boş bırakmış kalenin 3 metre önünde bekliyor.
Bir tanesi akıllı olsa hem seken topları toplamak hem de şut tehdidi oluşturmak için ceza sahasının sol üst dış köşesinde bekler.

İddaa ediyorum diagne Burada topu alsa bile bırak gol atmayı arkasını dönüp şut bile çekemezdi.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bir pozisyonda bire bir kaldı takip defansla yani orada öyle bi calim atmaya falan çalıştı yemin ederim hayret ettim içeri falan çevirdi topu son bir güçle falan zaldir zuldur ayakta duramıyor zaten komikti yani harbi trajikomikti. Allahim bu herif nasıl buralara geldi lan anlam veremiyorum midem kaldırmıyor saha için de bunu gördüğümde. Topla ilişkisi sifir top ayağındayken yabancı gibi topa ilerleyemiyor asla topla beraber. Pas zaten zor veriyor pasi falan yani vallahi ilginç. Kafa topu alamıyor 2 metreye 5 santim kalmış ulan davar utanmanda mi yok lanet olsun yemin ederkmv bıktım bu saklabanlarjn hepsinden

Bu vücuda rağmen prenses gibi oynaması sıktı. Bundan yediğimiz kazık Falcaoyu bile unutturuyor.

Bu kadar güçsüz bir oyuncu ömrü hayatımda görmedim. Top ayağına geldiğinde dönene kadar 1 ton kömür yakıyor.Oğlum siz nasıl besleniyorsunuz ulan! Bir oyuncu yerden 3cm nasıl zıplayamaz, Aynısını arda belhanda alayınız için geçerli şu yaşımda günde 2 çift idman yapsam o sahayı o topu yerim lan ben. Bir şut bile atacak gücünüz yok bunu sadece bu maç özelinde söylemiyorum topunuzun kalıbına sıçayım ruhsuzlar!!!

Bu adam Galatasaray'ın forveti hiç olmadı, olamaz da. Leş gibi.​

images.jpeg.webp

Forvet oynamak istatistik kasmaktan ibaret degildir. Adem Büyük de su yasina ragmen penalti atiyor mesela, 6 gol atmis, 4'ü penalti. Fizigini kullanmasi lazim, önde top gelsin diye bekleyen adamdan takim oyuncusu olmaz.

firtinada dogan andallarin ve ilk insanlarin rhoynarin ve yedi krallığın tek gerçek hükümdarı. isminin birincisi. büyük çim denizinin khaleesi'si. ateşgeçirmez. mhysa. ejderhaların babasi. zincirkıran. meeren krali. gümüş bey. ejderhaların kanı diye sürüp giden King Kong Mbaye Diagne

Kendini her pozisyonda yere atmayipta biraz da ayakta kalmayi tercih etse daha fazla golü olabilirdi.

Adamin tek derdi penalti almak böyle forvet mi olur. Yakistiramiyorum bu adami kulübümüze.

Gol sayisini gosterip katar ve arap takimina 4-5 e istemeyeceğiz

Her an kafasına esip futbolu falan bırakabilir o derece manyakça işler yapmaya müsait biri.

Kendini her pozisyonda yere atmayipta biraz da ayakta kalmayi tercih etse daha fazla golü olabilirdi.

Adamin tek derdi penalti almak böyle forvet mi olur. Yakistiramiyorum bu adami kulübümüze.
Cüssesine fiziğine bakan korkar ama yanındaki adam temas etse direk yere atıyor kendini bu kadar da olmaz hava topu gelir yere atar orta gelir yere atar ikili mücadele olur yere atar Fatih Terim'in Adolfo Gaich geçen sene Vedat Muriqi'yi filan istemesine şaşırmamak lazım

araplar verir o kadarını ya.
bu adamı 5 6 milyona araplara satamamak büyük bir yönetim çapsızlığı başka bir şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt