Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
13myi getir git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum mu var rengim? Burak Yılmaz mı?
Ne Burak'ı üstat?Duyum mu var rengim? Burak Yılmaz mı?
Ne bilim üstadım by yazmışsınNe Burak'ı üstat?
Bay anlaminda ahbapNe bilim üstadım by yazmışsınBurak Yılmaz
Keşke çaktırmasan babuşBay anlaminda ahbap
nereye beslenmiyor hocam. geçen karagümrük maçında 50 tane orta yapıldı birinde bile etkili olamadı. ha keza 2-3 kez ceza sahası içinde de topla buluştu onları da kaptırdıKasimpasa’da oldugu gibi kanatlardan yeterince beslenmiyor. Onlarda oynayan arap Trezeguet ortalar ile Diagne’yi pozisyona sokuyordu, bizdeki 3 arap topu kendi aralarinda oynuyor.
Cok cabaliyor, iyi niyetli ama olmuyor maalesef. Ayni Eren Derdiyok gibi sahada bos bos geziyor. Beceriksiz yonetim 30 gol attiginda satacakti ama beceremediler. Umarim devre arasinda 5-6 milyonluk teklif gelir de satilir.
Karagumruk macinda 37 orta 2 isabet, bilmem anlatabildim mi renktasnereye beslenmiyor hocam. geçen karagümrük maçında 50 tane orta yapıldı birinde bile etkili olamadı. ha keza 2-3 kez ceza sahası içinde de topla buluştu onları da kaptırdı
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
verdiğin sayılar doğru ise dediğimi destekler nitelikte işte hocam. o ortalara vuracak kişi kim? 37 ortanın hepsi de mi kötüydü. 1.90lık adamsın ceza sahası içine direk koysak daha fazla isabetli orta olurdu.Karagumruk macinda 37 orta 2 isabet, bilmem anlatabildim mi renktas