Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey yazacağım ama adamı anlatacak kötü bir kelime bulamıyorum.

Kötünün de kötüsü bir adam kelimeler ile anlatılamaz...

Zerre güvenilmez tıpkı Belhanda gibi katkısı kadar hatta belki katkısından bile fazla doğrudan zararı var

Buna maasla birlikte kabaca 20 milyon euroyu çope attigimizi kabul edelim. Tarikta nasil 10 milyonu cope attiysak bunda da 20 gitti.

Buna kimse 1 bile vermez.

Bir de trip atoyor. Coronaya dua etsin. Seyirci olsa küfürle çıkardı bugun de ve ipler kopardi.

Kasimpasa’da oldugu gibi kanatlardan yeterince beslenmiyor. Onlarda oynayan arap Trezeguet ortalar ile Diagne’yi pozisyona sokuyordu, bizdeki 3 arap topu kendi aralarinda oynuyor.

Cok cabaliyor, iyi niyetli ama olmuyor maalesef. Ayni Eren Derdiyok gibi sahada bos bos geziyor. Beceriksiz yonetim 30 gol attiginda satacakti ama beceremediler. Umarim devre arasinda 5-6 milyonluk teklif gelir de satilir.

Kasimpasa’da oldugu gibi kanatlardan yeterince beslenmiyor. Onlarda oynayan arap Trezeguet ortalar ile Diagne’yi pozisyona sokuyordu, bizdeki 3 arap topu kendi aralarinda oynuyor.

Cok cabaliyor, iyi niyetli ama olmuyor maalesef. Ayni Eren Derdiyok gibi sahada bos bos geziyor. Beceriksiz yonetim 30 gol attiginda satacakti ama beceremediler. Umarim devre arasinda 5-6 milyonluk teklif gelir de satilir.
nereye beslenmiyor hocam. geçen karagümrük maçında 50 tane orta yapıldı birinde bile etkili olamadı. ha keza 2-3 kez ceza sahası içinde de topla buluştu onları da kaptırdı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt