Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20201222_200330.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burağın yuhalandığı onunda tribünlere el kol yaptığı ve gitmesinde etkili olan maç hangisiyse bunla facaoyada o maçtan lazım

bunlar instada dmden kendine dola boynuma king kong yazan 10 yaşındaki veletlere aldanıp traftarında kendilerini çok sevdiğini gitmelerini istemediklerinimi düşünüyolar

Ne yaptık da böyle bir adam bizi buldu. 2.5 sene daha sözleşmesi var. Catir çatır alacak parasını. Ayakta duracak hali yok, sahada iken 10 kişi kalıyoruz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top gelirken öyle bir pozisyon alma sezgisi yok ki, yine de bir şekilde vücudunun bir yerine çarpıyor ve top duvara çarpmış gibi 2-3 metre önüne sekiyor. Garip adam. ;D

Sayılmayan golü geldi aklıma yine sövmeye başladım durduk yere.. önünde oturan kaleciyi bile geçmiyordu top çarpa çarpa önüne dustu

Hiç hareketli değil takım bazen pres yapıyo buda hocadan azar yememek için yalandan topun arkasına geçiyo oda çok nadir

toplam 500 mt varmı koşu mesafesi,oda maç başlarken ve devre arasından sonra forvet bölgesine giderken katettiği mesafe muhtemelen

Ya şu orta açmıyoruz adamı beslemiyoruz edebiyatına da bi son verin.

Kardeşim orta belirli bir alana açılır forvet oyuncuları o alana koşu atarlar.

Sağ olsun beyimiz hareketlenme, yalancı koşu gibi basit futbol terimlerinden çok uzak olduğu için gelen ortaların tam ona gelmesini bekliyor.

Bu sebepten ortalarımız isabetsiz oluyor. Zaten maç dengede gittiği sürece oyun stili olarak orta açmak gibi bir durumumuz yok.

Hoş gerçi tam kafasına gelen ortaları bile darbeli vuramadığından gol yapamıyor zaten.

En son darbeli vurduğu kafa 2 sene önce Rize deplasmanında attığı gol. Zaten Galatasaray kariyerinin en iyi golü o.

Ha bir de geçen Hatay'a attığı gol iyiydi. O da kariyer golü olabilir. Hala eline değdirmeden o topu nasıl kontrol etti hayret ediyorum.

Ya şu orta açmıyoruz adamı beslemiyoruz edebiyatına da bi son verin.

Kardeşim orta belirli bir alana açılır forvet oyuncuları o alana koşu atarlar.

Sağ olsun beyimiz hareketlenme, yalancı koşu gibi basit futbol terimlerinden çok uzak olduğu için gelen ortaların tam ona gelmesini bekliyor.

Bu sebepten ortalarımız isabetsiz oluyor. Zaten maç dengede gittiği sürece oyun stili olarak orta açmak gibi bir durumumuz yok.

Hoş gerçi tam kafasına gelen ortaları bile darbeli vuramadığından gol yapamıyor zaten.

En son darbeli vurduğu kafa 2 sene önce Rize deplasmanında attığı gol. Zaten Galatasaray kariyerinin en iyi golü o.

Ha bir de geçen Hatay'a attığı gol iyiydi. O da kariyer golü olabilir. Hala eline değdirmeden o topu nasıl kontrol etti hayret ediyorum.
Emre kilinc 2-3 tane iyi kesti kornerden birinde lyundama vurdu. Kafa vuracak oyuncuda az bizde

Sen maçta yoktun ama unutmadım senide

bugün oğulcanı izledin dimi,golden bağımsız nasıl mücadele ettiğini,takıma verdiği pozitif enerjiyi ve arkadaşlarıyla olan iyi iletişimi görmüşsündür umarım

attığı goldede sevinmeyip kıskanmışsındır keşke yenemeseydik gol atamasaydıda yine bana muhtaç olsalardı oyundan alamasınlar falan

bunla falcaoyu 18e bile almamak lazım aslındada değerleri düşüp istenmeyen adam gibi gözükmesinler diye hoca katlanıyo tahminim

tez zamanda kurtulmak ümidiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt