Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasta yiyordur bu zatenekmek vermeyin

Ogulcan forvette her turlu bundan iyi olur zatenArtık lami cimi yok hocam gözünü seveyim Oğulcan veya Ali Yavuz oynasin Babel hazir olana kadar.. ses etmeyeceğim bu hıyar yerine hepsine raziyim
Yuruyerek futbol oynamasi da beni cildirtiyorBelhanda’nın şutları ve bunun top kontrolü beni sinir krizinden öldürecek
Bu kadar vasat olunmaz arkadaş bu iki oyuncuya 25 milyon Euro’ya yakın para bayıldık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre kilinc 2-3 tane iyi kesti kornerden birinde lyundama vurdu. Kafa vuracak oyuncuda az bizdeYa şu orta açmıyoruz adamı beslemiyoruz edebiyatına da bi son verin.
Kardeşim orta belirli bir alana açılır forvet oyuncuları o alana koşu atarlar.
Sağ olsun beyimiz hareketlenme, yalancı koşu gibi basit futbol terimlerinden çok uzak olduğu için gelen ortaların tam ona gelmesini bekliyor.
Bu sebepten ortalarımız isabetsiz oluyor. Zaten maç dengede gittiği sürece oyun stili olarak orta açmak gibi bir durumumuz yok.
Hoş gerçi tam kafasına gelen ortaları bile darbeli vuramadığından gol yapamıyor zaten.
En son darbeli vurduğu kafa 2 sene önce Rize deplasmanında attığı gol. Zaten Galatasaray kariyerinin en iyi golü o.
Ha bir de geçen Hatay'a attığı gol iyiydi. O da kariyer golü olabilir. Hala eline değdirmeden o topu nasıl kontrol etti hayret ediyorum.