Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cagne için rakibin oynadığı ligin bir önemi yok..Kesinlikle belli yeteneği var ama adamın kafası net olarak kırık sanki premier ligdeki tüm oyuncular çok mu üst düzey ? Bu adam kafasını futbola verdiği takdirde orada da iyi kötü barinir ama kafa futboldan çıktığı an küfür manyağı yaparlar.. 20 gol atsın 2. Devre benim için bir değeri yok dilimiz yandı bir kere az çok kaça alıyorsa alsinlar

bir bakmissin gelecek sene arsenalde oynuyor
pl tarihinde cok malca transferler yapilmistir her zaman bunu da elbet birisi 50-60 alir bir gün

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

1613321546169.webp

Bize gelir mi diye merak ediyorlar.

Derhal piyasa değeri 15M €
@transfermarkt

Twitter'da İngilizlere 20 milyona almalısınız filan yazan taraftarlarımızı görünce utanıyorum.

West Bromwich Albion Menajeri Sam Allardyce, Manchester United ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mbaye Diagne'nin performansı sorulan Allardyce, "MANU'yu yenecek kadar pozisyon ürettik. Bugün için benim adıma üzücü olan Mbaye Diagne'nin hat-trick yapabilecekken sadece 1 golde kalması. Onun için de 3 gol harika olurdu." ifadelerini kullandı.
undefined

Tecrübeli İngiliz menajer, "Diagne'nin attığı gol harikaydı. Çok basit pozisyonlar kaçırdı bugün. Ancak, attığı golde de aslında atabilecek gibi değildi. Ceza sahası içerisinde bizim adımıza böyle goller atacak bir santrforumuz olması çok güzel bir duygu." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

.

Bu adamın sözleşmesi nedir abi herkes bir şey diyor? Zorunlu var mı yok mu? Küme düşerse farklı mı opsiyon var?

Çünkü Lindelöf yerine Mustafa Yumlu olsa top oynamaya değil düşmeye çalışırdı ve atardı kendini. Bizde de stoperlerin kendilerini kolayca yere atmayı bırakması gerek. Hakemlerin de böyle faulleri vermemesi gerek. İlk zamanlarda çok infial olur ama bir süre sonra tüm hakemler oyunu bozmak için değil de oynatmak için maç yönetirse ve bu durum bir standart haline gelirse bizde de kendini yere atmalar sona erer. Ama olmaz tabii böyle bir şey.
aslında macın genelinde oto foka faul çalmasa hakemler
ne oyuncular düsme modasına girer nede oyun durur ve akıcı futbol izlemeye başlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt