#90 Mbaye Diagne

Eğer sözleşmeni dondurursan taraftar seni sevgiye boğar. Bence bu fırsatı kaçırma sevgi kelebeği.

Bunun sözleşmesi niye bitmiyor sanki 100 yıldır bizde oynuyor gibi.

Sözleşmeni feshet ve efsane ol.:(

Sözleşmeni askıya alda bir git kardeşim buda bir hizmet.

lisansinin iptal edilmesini twitter'daki lisans botundan ögrendigimiz adam. resmi siteden veya twitter sayfamizdan haberi bile verilmedi. esref hamamcioglu'nun kurumsal vasatlik vurgusunu ikidir kanitliyorlar.

lisansinin iptal edilmesini twitter'daki lisans botundan ögrendigimiz adam. resmi siteden veya twitter sayfamizdan haberi bile verilmedi. esref hamamcioglu'nun kurumsal vasatlik vurgusunu ikidir kanitliyorlar.

Gunduz Kilic'a alalim. TFF de lisansi yok zaten simdi baktim yine.

Tamam istedigimiz verimi alamadik ancak bu adam Mostafa’yi top diye oynar. Kotunun iyisi oldu.

Yedlin'i gonder Diagnenin lisansi iptal et Sonuc Omar .Delirmemek elde degil. goz sorununu gectim 2 senedir adamin ayagina top degmedi biz gitti bu adama lisans cikardik saka gibi

Gunduz Kilic'a alalim. TFF de lisansi yok zaten simdi baktim yine.
bu adamin hic kabahati yok. baba gibi kontrat vermisler. ne zaman gel deseler geliyor, ne zaman git deseler gidiyor. 600 bin euroya oynasa her takimda yer bulurdu. 2.4 milyon euro verince + kafasi kontak olunca talip olmuyorlar.

Hazır sözleşmesinden çıkmışken Diagneyle sene başı yenilemesek bir yaptırımı var mı acaba?

adam gibi adam mbaye diagne

FLfOGYVXoAMuRSl

Geri
Üst Alt