#90 Umut Gündoğan

h.o. beklentim yok 90 doğumlu gençte değil

Hayırlı olsun. Buca'nın bu sene 2-3 maçını izlemiştim. Orada dikkatimi çeken en önemli oyuncu, bizimle de geçen sene adı anılan Taylan Antalyalı idi. Onun da bonservisini alıp, Buca'da sezonu kiralık geçirebilirdi.

Hayırlı olsun... katki saglacak kanimca

Önemli bir eksiğimiz olan dikini oynayabilen ortasaha oyuncusu olarak beklentim ortalama üstü. Umarım yanıltmaz beni.

Iyi transfer. Cok iyi bir fubolcu..Yakinda Selcukun yerine ILK 11'de oynarsa sasirmam.

Buradaki ayrıntı gerçekten adaletli olmuş...

Umut Gündoğan Sözleşme detayı:

'' Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun herbir sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 375.000-TL, 25 puan elde etmesi halinde 300.000-TL ekstra ücret ödenecektir.

Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:

İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan

Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan

Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan ''

Kapa açıklandımı detaylar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beşiktaş macında hayran kalmıştım,cok sakın ve ne yaptığını bılen bir topçu ayaklarına hakım,oynarsa faydalı olur.

BeND7KXCEAAvMsa.jpg

Oynadığı ilk maçtan itibaren fenomen olacaktır. Şuraya yazıyorum

Selcuk Inan'in eksik kaldigi,sahip olmadigi ozelliklere sahip Umut, ben acikcasi UMUTLUYUM kendisinden.

Buca'da bazen sacma sapan yerlerde calim atip, pozisyonlarin cilkini cikariyordu. Bundan vaz gecmeli, 2. olarak oyun gorusunu gelistirmeli. Cok calisarak hic beklenmedik bir cikis yapabilecegini samimi olarak dusunuyorum.

Umarim hayirlisi olur.. kendisinden gizliden gizliye bir patlama, "tutmasini" bekliyorum. :D

Hayirli olsun, simdi ben buna bakinca Arda Turan etkisi bekliyecem haksiz yere..

Ümitliyiz bakalım.

Geri
Üst Alt