#90 Umut Gündoğan

Biraz daha izlemek lazim. Kendisini tanımıyordum gelmeden önce, bugün de pek fikir sahibi olamadim çöp mu yoksa eldeki Çolak&Yekta dan iyi mi degil mi diye.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahi arkadaşlar ne bekliyordunuz 3 gün önce gelen adamdan? Hat trick mi yapacaktı? Sneijder bile yarım sezon top oynamadı doğru dürüst. Uyum süreci çok önemli. Adam 2 hafta önce Taylan Antalyalı ile oynarken, şimdi Drogba ile oynuyor. Kolay değil. Zamanla daha iyi olacak. Umut'un oyun tarzı Türkiye'de çok az orta saha oyuncusunda var. Eğer şunu göremedinizse demek ki fazla önyargılısınız.

Yine gelmiş futbol dehaları.1 maçla kimin ne olduğunu hemen anlıyorlar.Ulan adam takıma daha geçen hafta geldi be.Ne sabırsızsınız arkadaş reel hayatınızda bu sabırsızlıkla nasıl yaşadığınızı merak ediyorum...

En az 10 maç izlemek gerek.Olumlu ya da olumsuz yorum yapabilmek için...

1 haftadır antrenmansız umut ..o dahi aklınıza sokun bunu

Tek eksiği fizik gücü , ben beğendim en azından mantalitesi iyi aslında Sneijder'in tam isteyeceği anlaşabileceği bir oyuncu , bir iki durum oldu sanki Umut mu alt ligden geldi yanındakiler amatördenmi geldi belli değildi .

Bi kaç eksiği var ama çalışarak halledebilir.Özgüven sorunu olmasa 2 tane sallayabilirdi.

İlk yarı nerdeyse hatasız oynadı. Yeterli kondisyona sahip olmadığı için 2. yarı oyundan düştü. 2-3 hafta sonra daha iyi olacak. Bide unutmayın, kadro daha oturmadı. Her maç farklı oyuncularla çıkıyoruz. O yüzden Drogba bile istediği performansı sergileyemedi son iki maçtır.

Engin Baytar'ın 1 gömlek altı. Yani Akhisar seviyesi kısaca. Geçmiş olsun.

ben beğendim bugün aslında maça iyi başladı. topla iyi gibi geldi ama tecrübesiz tabi. ikinci yarı ise o da takıma ayak uydurdu. kimin ne yaptığı belli değildi. fakat ben umutluyum bu çocuktan.

Emre gibi vitaminsiz. En bariz eksikliği bu. Insan bu standartta futbolcu olur da niye kendini geliştirmez aklım almıyor.

Top kontrolü iyi. Onun dışında yorumlamak için zaman gerekli.

Geri
Üst Alt